Detoxifian din fructe de soc

•  
    • 601 mesaje
    26 Mar 2006, 12:02
    0 0
    Cine imi poae spune si mie cum se administreaza acest detoxifiant si daca rezultatele sunt bune asa cum lauda multi....binenteles asta cu o dieta adecvata si ceva sport.....multumesc anticipat!
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Mar 2006, 13:46
    0 0
    buna,eu am luat si cum am mai spus nu a avut nici un efect,tb sa aiba efect laxativ.MOdul de administrare:in prima zi o lingurita intr-un pahar cu apa,a doua zi doua lingurite...si se mentine doza de sapte lingurite timp de o luna,la ora 18:oo tb luat ,pret160.000
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:49
    0 0
    tu nu ai luat detoxifiant.. detoxifaintu e 50 mii la naturaplant... tu ai luat elixiru...
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:50
    0 0
    codrys intra pe site`u de la naturaplant ca ai acolo...
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:53
    0 0
    Detoxifiant

Producator: Dacia Plant
    Compozitie:
    Cynara scolymus, Angelica archangelica, Juniperus communis, Elettaria cardamomum, Sambucus nigra.
    Indicatii:
    Constipatie, constipatie atona, guta, reumatism, alergie, dermatoza alergica, acnee, eczema infectioasa rezistenta la tratament, sclerodermie (adjuvant), psoriazis (adjuvant), ingrasare, obezitate, celulita, acumulare de apa in tesuturi, imbatranire prematura, aspect batranicios al pielii, intoxicatii diverse (dar nu in faza acuta), imunitate slabita, atonie digestiva, hemoroizi.
    Continut: 50 ml
    Administrare:
    Se ia de regula o lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Persoanele care sufera de constipatie pot lua 3 lingurite de remediu diluate intr-un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol si eventual 2 lingurite seara, diluate in aceeasi cantitate de apa.
    Pentru tratamentul obezitatii si ingrasarii se iau 1-3 lingurite din acest remediu diluate in apa cu 10 minute inaintea meselor principale.
    Contraindicatii: colita de fermentatie, diaree cronica, slabiciune fizica marcata.
  •  
    • 75 mesaje
    26 Mar 2006, 13:58
    0 0
    Eu am folosit DETOXIFIANT de la dacia-plant si am slabit 4 kg in 4 saptamani.In principiu trebuie sa citesti prospectul.Daca esti supraponderala atunci se mareste doza progresiv,daca esti peste greutatea ta dar nu cu mult se ia cate o lingurita inainte de masa cu 10 min in 100 ml de apa.Trebuie insa sa respecti prospectul:fara carne(eu am gresit pe aici)fara prajeli,fara zahar si indulcitori si alte eee-uri.Merge sa stii!!! eu am dat 15,00ron pe sticluta.
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 14:07
    0 0
    tz`ai luat sticla d`aia mare nu de 50 ml nu?
  •  
    • 601 mesaje
    26 Mar 2006, 14:18
    0 0
    Pai si eu mi-am luat de 50 ml si tinand cont de faptul ca singura masa la mine e pranzul mi-am permis sa pun trei lingurite in 100ml apa...sincer nici la domeniu greutate nu stau rau ca multumesc lui Dumnezeu am ceva kg bune in plus....problema e ca are un gust oribil acum macar sa vad ceva rezultate...multumesc oricum fetelor...
  •  
    • 59 mesaje
    26 Mar 2006, 23:53
    0 0
    si eu iau..in afad e efectul laxativ, parca am mai slabit putin, dar nu ca sa vada si altii...nu stiu poate dc intr-adevar tii si dieta..
    mie una mi-i frica ca atunci cand n-o sa mai iau n-o sa mai merg la baie vreo saptamana. m bine sport si mancare sanatoasa.
  •  
    • 412 mesaje
    31 Mar 2006, 18:58
    0 0
    maaa fetelor am luat si yo azi o lingura si am crezut ca mor.. DA CE RAU II .. Pfoaiii n'am mai baut asemenea rautate in viata meavoi luati numa cu apa aia???