Incepem de luni o dieta impreuna???

•  
    Pry
    • 7 mesaje
    25 Mar 2006, 14:58
    0 0
    Fetele vreti sa incepem de luni o dieta impreuna? Sa vorbim azi si maine si sa ne stabilim meniul pt luni, eventual si marti. Doritoarele bagati un id de mess si facem o conferinta ceva
  •  
    • 50 mesaje
    25 Mar 2006, 20:27
    0 0
    as dori ..u ce dieta propui?
  •  
    • 65 mesaje
    25 Mar 2006, 20:32
    0 0
    Fetelor, eu nu am pretentia de a stabili un meniu, pana la urma cred ca ar trebui sa fie ceva mai 'flexibil', in sensul ca fiecare sa adapteze la ce are prin casa. Tocmai azi am fost la endocrinolog si tocmai asta mi-a spus : sa fie o dieta lejera, nu foarte diferita de ce as manca in mod normal ca sa nu ma simt impovarata de atatea privatiuni. Nu stiu cum e in cazul vostru, dar pe mine privatiunile ma deprima. Bineinteles, trebuie insistat pe fructe, legume, lactate cu continut redus de grasime.
    Urmand aceasta metoda am slabit de mai multe ori, dar din pacate n-am transformat-o intr-un mod de viata. Mentinerea e mai grea decat slabirea.
    Si am un pont : am citit pe aici ca unele fete au folosit o tinctura de fructe de soc de la Dacia Plant, am vazut ca se gaseste la plafare, este ieftina si ele ziceau ca le-a ajutat sa slabeasca fara sa tina o dieta neaparat. Asa ca de luni vreau sa o cumpar, voi ce ziceti?
  •  
    • 50 mesaje
    25 Mar 2006, 20:54
    0 0
    nu cred ca e rea tinctura(nu am incercat-
    eu m-am gandit la: sa nu fie f greu:
    dim : niste fructe ce aveti acasa (2 mere , grefruit)- poti face salata
    apoi dupa 2 ore daca nu poti mai repede: acu depinde de ce ai acasa... branza , legume , suau iaurt/lapte +cereale,
    peste 2-3 ore: peste, carne cu salata
    poti papa si ceva prostioare (cred eu in cazul in care nu vrei sa slabesti) dar cu bun simt-pe care eu nu prea il am...
    si spre seara; o salat mare legume, fructe,

apa, ceai
  •  
    • 601 mesaje
    25 Mar 2006, 23:14
    0 0
    Consider ca e mai buna varianta cu fiecare ce are si cam ce ii place findca eu una nu mananc orice intr-un cuvant sunt cam sclifosita la mancare....tin deja o dieta de doua saptamani si rezultatele se vad deja...sincer dieta mea e cam stricta dar e riscul care mi8 l-am asumat si vad ca incep sa ma obisnuiesc cu ea..oricum pt mine nu exista niciodata de luni ci intotdeauna din momentul de fata ...asa ca m-am decis sa mai schimb meniul....D:un fruct si doua rondele de orez expandat,pe la 11 daca ma urla stomacu mai rontai o rondea,Pe preferat legume fierte sau salata,iar C:un grapefruit...beau ceai de slabit cu aroma de lamaie ca sincer e bun la gust....cat despre Detoxifiantul cu flori de soc am auzit si eu si chiar maine am sa mi-l procur...sper sa ma ajute pana la Paste sa mai dau ceva kg jos...in rest ce sa zic bafta la toate si astept vesti despre planurile voastre....
  •  
    • 1552 mesaje
    25 Mar 2006, 23:19
    0 0
    buna,pe mine nu ma ajutat deloc tinctura de soc chiar imi venea ff rau de la ea si nici nu avea efect laxativ.Sunt interesata si eu de o cura.
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:09
    0 0
    da tinctura de soc e total diferita de detoxifiant...
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Mar 2006, 13:41
    0 0
    buna,eu am luat detoxifiant elixir de fructe de soc si chiar nu a fost bun,imi venea fff rau in fiecare seara.
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2006, 13:48
    0 0
    depinde de organismu fiecarei persoane,... eu stiu multe care au luat si au slabit.. cu elixir de tinctura de soc.. si nu cu detoxifiant... acu fiecare cum e el...
  •  
    • 75 mesaje
    26 Mar 2006, 14:04
    0 0
    Intradevar are un gust cam rau,dar rau nu mi s-a facut de la el.Cred ca trbuie sa mai si mananci totusi nuu? Si am ajuns la concluzia ca trebuie sa te iubesti pe tine,sa nu te mai gandesti atat de mult ca esti grasa,pentru ca fiecare din noi avem ceva frumos in noi fetelor!
  •  
    • 19 mesaje
    26 Mar 2006, 20:10
    0 0
    Si eu as vrea sa incepem impreuna o dieta,dar intr-adevar nu sa fie f.stricta
    si in functie de ce avem si in casa,id-ul meu e j0j0_2004 ,daca suntem mai multe si ne ambitionam poate reusim cea ce ne-am propus ,eu am 1,65 m si 57-58 kg mie mi se pare foarte mult la inaltimea mea ,as vrea sa ajung la 50-51
  •  
    Pry
    • 7 mesaje
    26 Mar 2006, 20:12
    0 0
    okay m'ati convins si eu ma duc sa'mi iau tinctura maine, numai ca am o maaaaare problema cu constipatia. nu stiu cat ma va ajuta acea tinctura chiar daca ziceti voi ca are efect laxativ. si va dau exemplu ieri am luat 1 dulcolax si nimic, azi dimineata am luat 2 ca sa-ti faca efectul, dar a fost normal... nu stiu ce sa mai fac. Oricum o incerc, rau n'are sa'mi faca... si maine incep dieta, azi am mancat o feliuta de pizza asa vinovata ma simt...
  •  
    • 601 mesaje
    26 Mar 2006, 21:19
    0 0
    Fetelor eu una mi-am luat azi detoxifiantul ca asta am auzit la multe dintre eve ca folosesc....am inceput sa il iau de azi ca am 2 saptamani de cand o tin intr-o dieta si pana la Pase nu am de gand sa ma las...sincer e cam oribil la gust iar pe prospect scrie ca e bun si pentru slabit...inghi in sec si-l iau in continuare acum sunt curioasa sa vad rezultatele...voi ce diete abordati sunt curioasa ca m-am saturat de acelasi lucru.....pupicutzi si bafta de maine...
  •  
    • 65 mesaje
    26 Mar 2006, 21:43
    0 0
    Salutare! Pentru cine se plange de constipatie, va zic ce functioneaza in cazul meu, ca am aceeasi problema: ceaiul verde(poate fi si cel antiadipos) de cel putin 3 ori pe zi, 1 cana zeama de varza murata dimineata pe stomacul gol, o mana de seminte de susan tot asa dimineata inainte de a manca sau cateva smochine uscate. Incercati cate o varianta si vedeti care va face bine. Aa, si mai era o metoda : o cana cu apa fierbinte pe stomacul gol dimineata. Pe asta n-am incercat-o, doar mi s-a recomandat.
    E bine ca nu va aruncati in tot felul de diete fanteziste. Eu, dupa cum v-am mai zis, incerc sa-mi adaptez ce am prin casa la dieta mea. De exemplu, daca fac o salata, pentru familie adaug ulei, sau maioneza, iar pentru mine mai simpla, fara prea multe 'imbunatatiri'. Incerc sa nu fiu exclusa dintre ai mei cand vine momentul mesei, nu-mi place sa spun ' a, nu, eu o sa mananc altceva, asta e pentru voi'. E aiurea. Stiu ca numai asa poate deveni un mod de viata.
  •  
    • 19 mesaje
    27 Mar 2006, 15:03
    0 0
    Buna fetelor! Si eu ma alatur voua. Dieta mea pe scurt: Dimineata si seara fulgi cu lapte, dar nu mai mult de 100 g fulgi/zi. La pranz mancare relativ normala, in cantitati mai mici, dar fara fainoase, dulciuri sau combinatii periculoase. Mai mult la pranz ma axez pe proteine.Si intre mese un mar sau o portocala...Si astfel mananc maxim 1000 calorii/zi.
  •  
    • 1051 mesaje
    27 Mar 2006, 17:54
    0 0
    elixirul din fructe de soc se ia neaparat pe stomacul gol!!! si dupa nu se mananca 30 minute.

"Indicatii:

Obezitate, ingrasare, acnee, psoriazis, sclerodermie, dermatoza alergica, insuficienta reno-urinara, tulburari hormonale, tulburari hormonale ce apar in urma tratamentului cu anticonceptionale, corticoizi, etc., constipatie cronica si constipatie acuta, reumatism, reumatism degenerativ, guta, chist ovarian, ovare polichistice, fibrom uterin, mastoza, alergie, intoxicatii diverse, cancer, tulburari psihice diverse.
    Continut: 200 ml
    Administrare:
    In general curele de dezintoxicare (inclusiv cele cu tinctura de fructe de soc) sunt de lunga durata, minim 1 luna in afectiunile usoare si minim 3 luni in afectiunile cronicizate sau mai grave.
    ...
    Mod administrare: in cura de slabire - tinctura de fructe de soc va fi asociata cu o alimentatie din care se exclude complet carnea si prajelile si pe cat posibil produsele cu aditivi alimentari, zahar si margarina. Sunt indicate in mod special cerealele integrate, ca atare sau sub forma de fulgi, fructele si legumele proaspete consumate ca atare, sub forma de salata si sau suc.
    ...
    In obezitate, ingrasare, acnee, psoriazis, sclerodermie, dermatoza alergica, boli de piele rebele la alte forme de tratament - In prima zi se ia 1 lingurita diluata intr-un pahar cu apa, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite diluate intr-un pahar cu apa la aceeasi ora s.a.m.d. pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate o data. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca pe masura ce se creste doza apare diareea puternica, se iau in completare 2-3 lingurite de pulbere de scoarta de stejar sau de iarba de coada racului pe zi, iar daca diareea persista, atunci se reduce doza sau chiar se intrerupe tratamentul.

Tratamentul este contraindicat in toxiinfectiile alimentare cu manifestari diareice, precum si persoanelor cu diaree cronica.
    ...
    ATENTIE: Tinctura de fructe de soc nu se administreaza niciodata nediluata, ci numai in combinatie cu apa.

Contraindicatii: Preparatul este contraindicat in diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie."
  •  
    • 601 mesaje
    27 Mar 2006, 18:06
    0 0
    Eu una iau detoxifiantul cu 20 minute inainte de masa(3 lingurite diluate in 100ml apape prospect spune inainte de mesele principale dar la mine nu e decat pranz....si ala vai de capul lui...oricum daca nu o sa vrea sa aiba rezultate ma gandeam sa renunt pt simplul fapt ca e oribil....pupicutzzi
  •  
    • 601 mesaje
    16 Apr 2006, 17:41
    0 0
    Se pare k sunt singura interesata de kg in plus.......vad k nu mai dati nici un senm de viata..((((ati gasit cumva remediul si il pastrati secret?
    mai ziceti si voi ceva.
  •  
    • 188 mesaje
    16 Apr 2006, 23:34
    0 0
    Sfatul meu e sa incerci Monty.Este exceptional si nu trebuie sa faci greva foamei. Daca vrei mai discutam pe tema asta, sa-ti zic ce mananc, etc.
    Pupici