vreau un sfat

•  
    • 25 mesaje
    23 Mar 2006, 08:43
    0 0
    fetelor va rog sa mi spuneti daca vreuna dintre voi a luat REGENON(PT. SLABIT).Va rog daca ati luat sa mi spuneti si mie daca are vreun efect.
  •  
    • 46 mesaje
    24 Mar 2006, 23:56
    0 0
    Da,are efect, a luat o cunostinta de-a mea,obeza, dar l-a folosit sub control medical.Este un medicament foarte periculos,cu foarte multe efecte adverse.Eu m-am speriat cand am citit cat rau poate sa faca acest produs si nu l-as folosi chiar daca ar fi ultimul lucru existent de pe pamant in lupta cu kilogramele in plus. De 1 saptamana iau Clarinol,costa 400 mii si am dat jos 2,5 kg!sunt multumita de el desi e doar un supliment alimentar,cica ar avea efect anti yo-yo dar asta ramane de vazut.
  •  
    • 46 mesaje
    25 Mar 2006, 18:12
    0 0
    Buna,tot eu sunt! Am citit la alt topic ca ai 1,62 si 70 kg.Nu e cazul tau sa folosesti Regenon,incearca o dieta combinata crom si Clarinol.Eu am incercat clarinol si are rezultate! in urma cu vreo 2 ore m-am cantarit si de pe 18 martie pana astazi-25 martie am dat jos 3 kg.Imi propusesem sa scap de 5 kg in total si sunt sigura ca o sa reusesc saptamana asta sa-mi ating scopul, sunt super multumita. Mult noroc si tie,sper sa reusesti
  •  
    • 61 mesaje
    25 Mar 2006, 19:42
    0 0
    uite sfatul meu, nu spun ca nu exista medicamente bune, dar eu cred ca trebuie macar sa incercam sa dam jos fara....eu am tinut dieta de 13 zile, sunt super pofticioasa bla bla, dar faza e ca se vad repede efectele si asta te motiveaza, incearca poate o sa reusti cu ea, eu am dat in 13 zile 6,5-7kg, azi e a 13a zi si sunt asa de happy ca imi vine sa imi pun un panou sa scriu asta pe el , nu e o dieta sa mori de foame sau sa cazi din picoare...vointa sa traiasca, asta cand reusim sa ne abtinem (ca e tare greu... ) dar anyway vezi dieta asta daca crezi ca poti sa rezisti, va pup si multa bafta in lupta noastra!!!!!!
  •  
    • 46 mesaje
    25 Mar 2006, 21:41
    0 0
    daca mai vrei sa stii ceva de regenon, citeste ce a scris,cateva pagini mai in urma(15),ramonzca79,a treia postare la topicul: diete tinute cu... rezultate bune.