FOAMEA!!!!!!!
-
0 0Nu sunt o impatimita a dietelor dar m-am hotarat sa tin postul si pentru ca mananc numai legume mi-e foame din ora in ora.Inlocuirea mancatului cu bautul apei nu tine de nici un fel.Cu cat beau apa mai multa,cu atat mi-i foame mai rau!Am postat subiectul aici in speranta ca voi care apelati la diete stiti metode de oprirea senzatiei de foame.Va pupici pe toate!
-
In primul rand trebuie sa incerci sa iti gasesti o preocupare-altceva decat sa te gandesti la mancare.Oricum postul este ffff bun pentru dezintoxicarea organismului.Eu folosesc de 2 saptamani detoxifiantul de la Dacia Plant pe baza de fructe de soc si am slabit 3 kg.,mi-a scazut si pofta de mancare dar sa stii ca vointa este cea mai importanta
-
tie iti este foame din cauza lipsei de proteine(proteinele se gasec in: lapte carne, oua)...singura combinatie vegetala, care are toti aminoacizi esentiali pt. a forma o proteina completa este sa maninci orez si fasole.
sau mai simplu soia(daca suporti gustul), exista acum multe preparate cu soia, mie de exemplu imi place pateul vegetal mandy. -
In trecut eu am folosit crom pentru a scapa de senzatia de foame,ceea ce mi-a placut la el e ca taie si pofta de dulciuri,nu mai simti nevoia sa mai gusti ceva dulce. Cam 100000-150000 costa un flacon de crom la farmacie.
Colegele mele folosesc la curele de slabire crom picolinat sau cromdiet sau biocrom.