Haideti sa incepem o dieta impreuna!!!
-
0 0eu zic ca merge mai bine daca ne adunam un grup de eve durdulii dornice sa dea jos ceva!!PROPUN: pana duminica sa venim fiecare cu cate o idee de dieta iar de luni sa ne apucam fiecare si sa ne sfatuim zilnic , sa ne spunem experientele , ispitele culinare si toot ceea ce ar putea face dieta mai frumoasa...
))) daca o dieta poate fii frumoasa
precizez ca am 1, 70 si rusinoasa greutate de 74 de kg imi doresc sa ajung la ...55....visez? !oare?
\
va astpt! va pupic -
Eu am incercat Montignacul-e ff bun dar nu rezist sa mananc numai un anumit fel de mancare,asa ca mananc legume cat mai multe,lactate si oua folosesc un detoxifiant,fac miscare si am ajuns in 2 saptamani de la 73 de kg la 69 kg.Sunt foarte multumita ca am reusit sa dau jos dar cel mai important este ca incerc sa mananc cat mai sanatos si chiar m-am autoeducat in privinta alimentatiei.Decana mea m-a invatat sa imi schimb felul de a privii alimentatia.Si ea arata super la 60 de ani are corpul uneia de 19.
-
Eu una de mica am fost plinuta...dar se pare ca am ajuns la varsta cand asta nu imi mai place....am inceput usor eliminand uleiul,zaharul,sucurile si tot ceea ce stii si tu ca e interzis...drept rezultat in 5 luni am scapat de 15 kilograme serios vb(binenteles ca am avut momente cand am mai pus gura pe cioco,sau dulce dar fffff putin)acum am deja o saptamana si 2 zile de cand tin un regim strict(am slabit intr-o sapt 3 kg)....dimineata pap un mar sau o portocala si 2-3 grisine sau biscuiti de secara,ca o gustare in timpul zilei mananc un baton de slabit...sau daca nu la pranz care de multe ori nu ma mai atrage pap fasole verde sau piure de cartofi dar ffff putin si fara paine,,,,iar seara asta insemnand ora 18:00 mai papa un grapefruit....si asta e tot ....plus ceai cat mai mult si apa plata.....am gasit un ceai de slabit fff bun de la biovit cu aroma de lamaie care e chiar bun la gust....in rest ce pot spune trebuie sa ai vointa si sa iti doresti....bafta..oricand suntem aici pentru sfaturi si incurajari...Bafta
-
Eu una nu tin un regim anume dar am inceput sa mananc mult mai sanatos: cat mai multe cruditati, salate cat de multe, supe, apa (nu lichide) 2 litri pe zi, nu sar peste mese, mananc carnea la gratar dar doar de pui si peste (si vita daca as avea dar n-am avut).
Si cam o data pe saptamana mi-am permis si ceva dulce, dar in cantitate mica.
Chiar nu m-am infometat. Din ce imi spuneti voi tineti un regim foarte drastic pt mine eu una n-as putea tine asa o cura de slabire standard si niciodata in viata mea nu am tinut. Cred ca as slabi de-as rupe daca as manca asa ca voi, fetelor.
Eu am slabit cu dieta asta a mea destul de mult nu situ sa va zic in kg pt ca nu ma cantaresc niciodata nici cand nu vreau sa slabesc, dar vreau sa zic ca am inceput regimul la sfarsitul lui ianuarie si ma masor testul oglinda: pantaloni care altadata imi veneau stramti (in iarna) acum sunt foarte largi unii chiar nu-i mai pot imbraca pt ca arata urat pe mine.
In plus prietenul meu imi face masaj anticelulitic mai in fiecare seara si mi s-a imbunatatit si conditia pielii chiar am mai putin celulita. Bine ca fac si eu putin sport acasa singurica sau cu el. Abia astept sa se incalzeasca si sa iesim la alergat in parc. -
Buna!
Cred ca regimul tau este destul de sarac si cand o sa incetezi s-ar putea sa pui ceva mai mult inapoi! Organismul o sa-si faca rezerve si e normal.
Ideal e sa mananci mai putin decat consumi, dar asta inseamna sport = miscare.
Eu am tinut un regim care a dat rezultate (vezi pe forum dieta Catalin Crisan), dar acum vreau ceva mai spectaculos, chiar daca stiu ca nu e sanatos!!!! Cel mai rau e cand sti ca nu ai voie, dar tot faci ceva. Pe sanatatea ta chiar!!!
Acum am luat de pe forum una de 13 zile, sunt la a 2-a zi dar fata de ce am tinut eu....FOAME!
Fac si ceva sport, dar nu ma tine mult...
Ar fi interesant!
Daca va inhamati la regimul acesta lung pe care il propun eu, m-as apuca si eu din nou. E mai greu de unul singur.
V-as putea da retete, feluri de mancare... tot ce am incercat eu, unde am ciupit, unde m-am pedepsit...
in orice caz - SUCCES -
Eu urmez nu o dieta,mai degraba un regim de viata dupa principiile foarte sanatoase ale lui Montignac..
ma tot intreb daca e bine cam ce am facut eu...adika sa incep cu faza a doua propusa de el.in care mai am mici scapari...gem 1-2 pahare vin...ceva dulce...destul de rar
Ce credeti? Mai are efect? -
eu nu pot sa spun ca urmez o dieta...am 1,67 si 60 kg... si vreau sa ajung la 50... nu mai mananc prajit...gras...carne f putina..dulciuri deloc...si nici paine,.. in schimb mananc f multe fructe si legume,, oua fierte..salate verzi.. ceaiul verde si apa cat ma duce...dimineata mai pap lapte cu cereale Fitness sau iaurt 0,1 % grasimi...ce pot sa va spun decat spor la slabit,,si sa ne tineti la curent cu retetele voastre...de zi cu zi..
-
Mersi mult pentru sfat Alla...sincer nici nu sunt asa ''delicioase''batoanele minune,iar simplul fapt ca au doar 170kcal m-au pus pe ganduri....oricum de ieri am renuntat la ele si le-am inlocuit cu un pranz usor reprezentat de putina salata de varza(apropo am auzit ca e fff buna salata de varza pt slabit)si 2 linguri de piure de cartofi desi nu sunt ei asa buni,sau chestii care nu au prea multe calorii pt ca sincer am devenit cam obsedata de caloriile astea......
-
fetelor, dragutelor... recunosc cu rusinica...habar nu am in ce consta regimul Montign... nici nu stiu prea bine cum se scrie spre rusinica mea dar am vazut o carte scrisa de el si am sa o caut desi.. mai bine imi spuneti voi cate ceva...

eu stiu ca matusa mea super obeza, a slabit in 6 luni 30 kg cu un regim disociat...si ma gandeam sa il incerc DAR... cum va mai fii laptele meu atunci( alaptez)??? oricum bebe mic si scump papa si Milumil in completare.
ne apucam de luni de treaba??? dar pe ce dieta ne axam? va pupic eve dragi -
Noemi eu am primit tot de la una din vestitele Eve 2 carti ale lui Montignac....si stai linistita ca nimeni nu s-a nascut cu numele Montignac scris pe frunte...asha ca daca vrei imi poti lasa o adresa de mail si iti pot trimite cartile in format electronic....Daca pe mine m-a ajutat fata de ce sa nu fac si eu asta la randul meu....
-
Noemi,
Dieta aceea lunga la care ma refeream nu este cea de 13 zile, ci alta - intra tu pe forum la "dieta Catalin crisan -disociat" ptr. ca am scris cate ceva acolo. E destul de lunga si daca vrei ti-o trimit pe e-mail.
in ceea ce priveste dieta 13 zile este luata de pe forum, o gasesti la "am slabit", undeva pe la pagina 3.
daca nu dai de ea, ti-o pot atasa aici, cred.....
Asta este destul de restrictiva si nu ti-o recomand acum ca alaptezi, dar poti incerca cu cea lunga...
Oricum bafta!