ceaiurile laxative
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
16 Mar 2006, 19:220 0Fetelor ce parere aveti.Eu am incercat ceaiul chinezesc anti-adipos si-i bine,numai ca daca maninc putin, ma simt cam ametita,slabita.
-
16 Mar 2006, 19:30Depinde care e scopul: slabire sau scaun usor. Eu am luat cateva luni si m-a ajutat mult la digestie. NU am facut exces (1/zi) si nu mi-a dat ameteli sau slabiciune. Dar nici nu am slabit. Acum beau doar ocazional (1-2/saptamana) daca e nevoie. De principiu nu e ok sa bei la nesfarsit, dupa cateva luni da dependenta si demineralizeaza organismul.
-
16 Mar 2006, 23:20Am folosit si eu ceaiul pt slabit mai demult, dar mergeam la toaleta non-stop si aveam mari dureri de burta, iar rezultatele nu s-au vazut deloc. Este o stare totala de disconfort si pot irita intestinul...
Aveti mare grija! Eu nu le recomand nimanui! Acum tzin dieta de 13 zile, in care se pot slabi intre 7-20kg!!, dar abia azi a fost prima zi si deocamdata ma simt bine.
Va pup!!! -
17 Mar 2006, 09:28Pentru o persoana cu constipatie cronica (d'alde mine), ceaiul asta e o solutie. Asa cum a zis si Debbie, nu zilnic si nu mai mult de unul seara, la mine n-are nici un fel de efecte secundare.
-
17 Mar 2006, 15:02Asa e! Atata timp cat nu faci excese (am de ex.o colega care bea cate 4 plicuri pe zi!!!) este ok. Si vezi cum te simti dupa cateva zile de administrare. Mai degraba nu mi se pare ok sa slabesti 7-20 kg in 13 zile - cel putin asa se intelege de la eve de mai sus.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness