celulitaaaaaaa
-
0 0fetelor va rog dati-va cu parerea,care-i ce-l mai bun remediu?Va pup
-
eu pana acum am folosit gelul anticelulitic de la l'oreal si mi-a placut...
aici pe eva am aflat ca multe folosesc Supliform care costa in jur de 55000 este un produs romanesc facut de cei de la hofigal, il folosesc si eu cam de 10 zile si mi se pare bun deocamdata: se absoarbe repede in piele si o tonifica... -
Intradevar nu exista o solutie unica pentru a scapa de celulita. Pe de alta parte conteaza si cat e si cum e ...
La mine au functionat mai multe proceduri combinate: masaj, alimentatie sanatoasa, multe lichide (> 2 litri - apa plata si ceai fara zahar)putina cafea, fara cola, putin alcool (doar vin rosu), sala si creme. CATEGORIC mi s-a ameliorat, pielea arata super bine ca acum un an de exemplu. Insa pt ca se apropie vara si as vrea sa scap de tot de ea (sau macar in cea mai mare parte)acum merg si la vacuum.
Bafta! -
eu am 18 ani si am inceput deja sa am probleme cu celulita,chiar nu stiu din ce cauza deoarece mananc sanatos,fac sport destul de des.am inceput sa aplic ulei de masline,nu stiu cat e de bun dar macar incerc.m am gandit sa mi iau si eu o crema anticelulitica dar ma gandesc ca sunt prea mica sa o folosesc. n -ar fi mai bine sa merg la un medic?v-as ruga sa -mi dati niste sfaturi,va rog.
-
Nu, Doamne iarta-ma, de unde stii ca sunt ieseanca?? Sunt din Bucuresti

Pentru ca s-au spus multe rautati pe forum si pentru ca s-a facut multa reclama gratuita prefer sa nu spun unde fac vacuum. Pot sa va spun doar ca nu este nici unul din saloanele pomenite de atatea ori pe aici. Si este foarte civilizat, cochet, cu preturi cam ca peste tot si la indemana pt mine (merg fuga in pauza de masa). Si am descoperit si capsula cu infrarosii - e super!