Fara diete!

•  
    • 1070 mesaje
    13 Mar 2006, 19:01
    0 0
    Mai fetelor voi ati auzit de doctorul Virgiliu Stroienescu? l-am ascultat de 2 ori .. m-a impresionat si m-a uimit de cum punea problema in legatura cu slabitul si sanatatea...
    Pe scurt spunea ca omul are nevoie de 7 'lucruri' ca sa traiasca mult si sanatos:
    1.omul are nevoie sa doarma 7-8 ore pe noapte.Nu mai mult si nici mai putin.(intre 22-6);
    2.sa manance la ore fixe(din 5 in 5 ore);
    3.sa manance mult dimineata si aproape deloc seara;
    4.sa consume cel putin 500 de calorii pe zi;
    5.sa manance fructe de 5 ori pe zi si de 2 ori legume.
    6.fara alcool;
    7.fara fumat.
    Daca am gresit pe undeva o sa corectez.
    Oricum era important in ce spunea ca ar trebui sa fim vegetarieni, pentru ca in orice fel de carne exista mult colesterol(ca si in ou, contrar conceptiilor actuale) si multa grasime animala, deci cu alte cuvinte fara carne, nici peste, lapte, iaurt, oua, ci doar legume, fructe, cereale....si bineanteles fara cafea, care nu face decat sa stoarca dimineata ultimele picaturi pe care le-a acumulat ficatul noaptea si care e cea care da 2 feluri de cancere....deci, fara banala cafeluta.Carnea pe care ne-o vand astia pe piata e plina de toxine, datorita porcarilor pe care ei o injecteaza in ea ca sa reziste mai mult timp(parca hormoni).Ca sa slabim trebuie sa facem multe plimbari si sa evitam mersul cu tramvaiul,masina si sa urcam scarile ori de cate ori se iveste ocazia......
  •  
    • 50 mesaje
    13 Mar 2006, 19:35
    0 0
    da medicul asta are in mare parte dreptate , insa partea cu mancatul din 5 in 5 ore....mi se pare cam naspa
    dupa ce papi carne poti sta atat timp nemancat dar dupa o biata salata sau un fruct mai greu (in cazul meu deloc)
    in rest e ok!
  •  
    • 1070 mesaje
    13 Mar 2006, 22:13
    0 0
    am revenit!
    la punctul 5 era sa nu variem in greutate, dar ce era scris acolo ramane valabil.Oricum, daca mananci multe fructe sau multe legume, cereale s-ar putea sa rezisti..mai ales daca bei 2.5 litri apa.Eu, ca sa nu mai beau 2 cafele pe zi, a 2-a mi-o fac din plante:inka....si-mi trece
  •  
    • 404 mesaje
    14 Mar 2006, 00:37
    0 0
    daaaa , viatza se rezuma la sex si crapelnitza , continuatzi , suntetzi pe drumulo cel bun !!!
  •  
    • 1070 mesaje
    14 Mar 2006, 07:55
    0 0
    domnul doctor mai spunea ca 1 kg. de gratar echivaleaza cu 600 de tigari fumate, deci fara gratar.....