O noua dieta?!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
12 Mar 2006, 16:220 0Fetelor...am facut de curand rost de o nouta dieta si voiam sa va intreb daca voi stiti de ea sau ati folosit-o si daca da,ce rezultate a dat.
Dieta este urmatoarea:
CONDITII:
- nu se consuma capsunele si fructele foarte dulci, bauturi gazoase si alcolice
- cafeaua si ceaiul sunt permise dar fara zahar sau indulcitor
- nu trebuie sa sari peste vreo masa
- la fiecare masa se mananca un bol de supa
SUPA:
O CEAPA, UN MORCOV, O ALBITURA, 3 LG ULEI, 3-4 ROSII( PASTA DE ROSII ), O LG OREZ, PUTINA SARE SI PATRUNJEL VERDE
Ziua 1
Supa+ fructe( nu banane sau pepene verde)
Bauturi: ceai neindulcit, suc de fructe neindulcit, apa
Ziua 2
Supa+ legume( fara porumb, mazare, fasole )
Ziua 3
Supa+ fructe si legume la discretie
Ziua 4
Supa+ 3 banane si 1L de lapte batut
Ziua 5
Supa + 150 gr carne de floricica si 3 rosii
Ziua 6
Supa + 150 gr carne de vitel sau vaca( pui) si legume
Ziua 7
Supa + o portie mare de orez, suc fara zahar si legume
P.S.: se spune ca intr-o saptamana se slabeste intre 5-7 kg si prietena care mi-a dat-o si a tinut-o a slabit 4kg.
De maine vreau sa ma apuc de ea si as vrea sa aflu pareri si..poate tine cineva in acelasi timp cu mine
.
Multumesc! -
12 Mar 2006, 18:50e interesanta dieta...si nu pare fff greu d tinut...poate ma apuc si eu d ea...dar nu acum...peste o sapt...doua...(te anuntz eu cand incep
)..sa-mi spui si mie dk te apuci d regim...ce rezultate a dat la tine...ok?
-
13 Mar 2006, 11:53Dap..de azi ma apuc de ea,mi-am facut proviziile pt urmatoarele zile!Am uitat sa precizez ca dupa aceasta sapt de dieta, se face o sapt pauza si apoi se poate relua!Va tin la curent!Pupici!
-
13 Mar 2006, 19:40asta e o dieta disociata cu supa de varza ..am tinut-o si eu dar nu ca acolo e nasoala am slabit vreo 4 kg dar le-am pus la loc dupa, deci va sfatuiesc sa va faceti o dieta sanatoasa si de durata
cu dieta asta slabesti repede si haios ...o dieta echilibrata e solutia
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness