O noua dieta?!

•  
    • 432 mesaje
    12 Mar 2006, 16:22
    0 0
    Fetelor...am facut de curand rost de o nouta dieta si voiam sa va intreb daca voi stiti de ea sau ati folosit-o si daca da,ce rezultate a dat.
    Dieta este urmatoarea:
    CONDITII:
    - nu se consuma capsunele si fructele foarte dulci, bauturi gazoase si alcolice
    - cafeaua si ceaiul sunt permise dar fara zahar sau indulcitor
    - nu trebuie sa sari peste vreo masa
    - la fiecare masa se mananca un bol de supa
    SUPA:
    O CEAPA, UN MORCOV, O ALBITURA, 3 LG ULEI, 3-4 ROSII( PASTA DE ROSII ), O LG OREZ, PUTINA SARE SI PATRUNJEL VERDE

Ziua 1
    Supa+ fructe( nu banane sau pepene verde)
    Bauturi: ceai neindulcit, suc de fructe neindulcit, apa

Ziua 2
    Supa+ legume( fara porumb, mazare, fasole )

Ziua 3
    Supa+ fructe si legume la discretie

Ziua 4
    Supa+ 3 banane si 1L de lapte batut

Ziua 5
    Supa + 150 gr carne de floricica si 3 rosii

Ziua 6
    Supa + 150 gr carne de vitel sau vaca( pui) si legume

Ziua 7
    Supa + o portie mare de orez, suc fara zahar si legume

P.S.: se spune ca intr-o saptamana se slabeste intre 5-7 kg si prietena care mi-a dat-o si a tinut-o a slabit 4kg.
    De maine vreau sa ma apuc de ea si as vrea sa aflu pareri si..poate tine cineva in acelasi timp cu mine .
    Multumesc!
  •  
    • 2191 mesaje
    12 Mar 2006, 18:50
    0 0
    e interesanta dieta...si nu pare fff greu d tinut...poate ma apuc si eu d ea...dar nu acum...peste o sapt...doua...(te anuntz eu cand incep )..sa-mi spui si mie dk te apuci d regim...ce rezultate a dat la tine...ok?
  •  
    • 432 mesaje
    13 Mar 2006, 11:53
    0 0
    Dap..de azi ma apuc de ea,mi-am facut proviziile pt urmatoarele zile!Am uitat sa precizez ca dupa aceasta sapt de dieta, se face o sapt pauza si apoi se poate relua!Va tin la curent!Pupici!
  •  
    • 50 mesaje
    13 Mar 2006, 19:40
    0 0
    asta e o dieta disociata cu supa de varza ..am tinut-o si eu dar nu ca acolo e nasoala am slabit vreo 4 kg dar le-am pus la loc dupa, deci va sfatuiesc sa va faceti o dieta sanatoasa si de durata
    cu dieta asta slabesti repede si haios ...o dieta echilibrata e solutia