help me

•  
    • 20 mesaje
    7 Mar 2006, 11:32
    0 0
    salut.nu pot sa ma plang ca am multe kilograme in plus ,dar dupa ce m`am lasat de sport(din cauza unei accidentari) am pus destul pe mine.la 1.68m, inaltinea mea, am ajuns de la o greutate ini9tiala de 54 dekg la 58...As vrea niste sfaturi de a ajunge la starea initiala intr`un mod cat mai sanatos, fara sa folosesc laxative si alte medicamente care pot produce dezechilibru.cel mai tare ma enerveaza ca aproape toti cei din jurul meu imi spun ca sunt grasa-am nenorocul de a fi inconjurata de niste fete care arata super, dar sunt cam slabute dupa parerea mea.Ms anticipat.
  •  
    • 412 mesaje
    7 Mar 2006, 11:51
    0 0
    fata draga... tu nu te lua dupa gura lumii.. fa mai mult sport ..nu manca dulciuri nu bea acidulate...bea multe lichide ceaiuri apa..plata...mananca multe fructe ... nu amesteca carnea cu cartofii la masa... renunta la paine.. is multe chestii.... si pot da rezultate.. eu am 1,67 si 60 kg`.. si ce sa fac??? sa ma omor ca`mi zice unu/una ca`s grasa?? asa am devenit..am sa revin si la formele cele bune..., sa ai vointa. si spor la slabit.. pup u
  •  
    • 1051 mesaje
    7 Mar 2006, 12:38
    0 0
    pai daca ai 58 kg. pt. inaltimea ta este perfect!
    nu te lua dupa ce spun altii pt. ca fiecare are gusturile lui.
    ma gindesc ca in ciuda accidentarii ai putea totusi sa faci un pic de blicicleta sau inot.
  •  
    • 8 mesaje
    7 Mar 2006, 23:15
    0 0
    te pot ajuta eu cu niste produse naturale. slabesti sanatos si nu vei avea probleme cu ameteli si lesinuri din cauza ca nu te alimentezi corect. multe diete sunt daunatoare dar noi nu ne dam seama pt ca vrem neaparat sa ne atingem scopul, si dupa cateva luni te trezesti cu un ulcer sau cine stie ce din cauza infometarii. daca te intereseaza putem vorbi prin mail sau pe messenger: irina_berbece@yahoo.com
  •  
    • 573 mesaje
    9 Mar 2006, 09:03
    0 0
    Vinde-ti produsele in alta parte......
  •  
    • 8 mesaje
    9 Mar 2006, 17:52
    0 0
    ce aveti oameni buni?????
    revino-ti fata mea, ce dumnezeu ai?
    care e problema ta, de ce nu pot sa spun ce vreau?
    daca te deranjeaza cu ceva nu mai citi ce scriu dar mai abtinete.
  •  
    • 75 mesaje
    9 Mar 2006, 18:27
    0 0
    Draga mea nici nu esti grasa,pun pariu ca arati extraordinar in fusta sau in blugi,asa ca nu te agita.Prietenele tale sunt cumva balerine,anorexice?Iubestete pe tine indiferent de ce spun cei din jur.Vei avea mai mult de castigat asa.
  •  
    nem
    • 17 mesaje
    11 Mar 2006, 22:02
    0 0
    Ai incercat sa faci electrostimulare, impachetari, vacuum?Eu ma duc la un super salon, nou deschis....cu preturi mici si reduceri foarte mari...eu am prins o reducere de 50%.Scrie-mi daca te intereseaza.
  •  
    nem
    • 17 mesaje
    11 Mar 2006, 22:02
    0 0
    Ai incercat sa faci electrostimulare, impachetari, vacuum?Eu ma duc la un super salon, nou deschis....cu preturi mici si reduceri foarte mari...eu am prins o reducere de 50%.Scrie-mi daca te intereseaza.