help me
-
0 0salut.nu pot sa ma plang ca am multe kilograme in plus ,dar dupa ce m`am lasat de sport(din cauza unei accidentari) am pus destul pe mine.la 1.68m, inaltinea mea, am ajuns de la o greutate ini9tiala de 54 dekg la 58...As vrea niste sfaturi de a ajunge la starea initiala intr`un mod cat mai sanatos, fara sa folosesc laxative si alte medicamente care pot produce dezechilibru.cel mai tare ma enerveaza ca aproape toti cei din jurul meu imi spun ca sunt grasa
-am nenorocul de a fi inconjurata de niste fete care arata super, dar sunt cam slabute dupa parerea mea.Ms anticipat. -
fata draga... tu nu te lua dupa gura lumii.. fa mai mult sport ..nu manca dulciuri nu bea acidulate...bea multe lichide ceaiuri apa..plata...mananca multe fructe ... nu amesteca carnea cu cartofii la masa... renunta la paine.. is multe chestii.... si pot da rezultate.. eu am 1,67 si 60 kg`.. si ce sa fac??? sa ma omor ca`mi zice unu/una ca`s grasa?? asa am devenit..am sa revin si la formele cele bune..., sa ai vointa. si spor la slabit.. pup u
-
te pot ajuta eu cu niste produse naturale. slabesti sanatos si nu vei avea probleme cu ameteli si lesinuri din cauza ca nu te alimentezi corect. multe diete sunt daunatoare dar noi nu ne dam seama pt ca vrem neaparat sa ne atingem scopul, si dupa cateva luni te trezesti cu un ulcer sau cine stie ce din cauza infometarii. daca te intereseaza putem vorbi prin mail sau pe messenger: irina_berbece@yahoo.com