dieta fara probleme de sanatate?
-
0 0am incercat in multe moduri sa slabesc si fie n-au dat rezultate, fie dupa un timp in care am slabit, am reinceput sa ma ingras.oare poti slabi intr-un mod sanatos, fara infometare sau chestii de genu asta?
-
serus irina 09!scuze k nu ti-am raspuns pana acum!sunt derutata de chestiile astea!tu le-ai incercat?
de ce nu au incredere fetele in produsul respectiv?
sincer , eu nu am mai auzit de asa ceva ,nici nu stiu ce sunt mai exact, banuiesc k sunt ceva pastile,nu?si daca da ,nu stiu zau,dar de obicei astea nu-s sanatoase deloc!nu am incredere deloc in produsele astea chimice care fac "minuni"!si la urma urmei nu caut diete care sa ma coste o avere!ma gandeam k stiti careva un mod de slabire sanatos,care da rezultate sigure,de care sunteti multumite(macar o parte din voi)!nu am nevoie sa slabesc f mult!cam 5 kg max.am 52-53 kg(in functie de cum ma alimentez)1,63m inaltime si as vrea sa ajung la 47-48 kg(atatea aveam inainte sa ma las de fumat si sa ma apuc de anticonceptionale).vezi/
de aceea nu am incredere in pastile!
iti provoaca dereglari puternice la nivelul metabolismului!si chiar daca te slabesc,apar alte efecte secundare care se fac puternic simtite mai devreme sau mai tarziu!mesi mult oricum si astept raspunsurile voastre referitor la parerile mele1va pup mult de tot! -
si eu am aceeasi problema ca si tine. vreau sa dau jos cam 4 kg si am inceput tratamentul cu aceste produse de cateva zile. ceea ce nu prea se intelege e ca acestea nu contin nimic chimic. sunt pe baza de plante 100%. nu trebuie sa iei pastile daca nu iti place. dupa cum am mai spus nu poti slabi doar luand aceste produse si continuand sa mananci cat incape. eu am inlocuit micul dejun si cina cu un shake in care pot pune fructe si e chiar foarte bun, si la pranz mananc ce vreau si ce imi place. dar intre mese nimic, si nici nu ai senzatia de foame pt ca shake-ul tine de foame chiar 5 ore, cat e nevoie intre acesta si pranz. nu e absolut nimic chimic
-
nelly,singura metoda buna si durabila de a slabi este tot un regim sanatos si echilibrat.Orice produse ai lua, poate slabesti pentru o perioada si pe urma?...Eu am trecut luni de zile pe linga o librarie in a carei vitrina era cartea cu regimul Montignac,"ma hranesc deci slabesc" si mi se parea o timpenie chiar si titlul.Pina cind m-am intilnit cu un fost coleg pe care nu l-am mai recunoscut.Avea mari pb cu greutate si slabise 45 de kg intr-un an.Exact cu reg Montignac.A doua zi am cumparat cartea si am citit-o,era chiar intersanta mai ales ca eu nu suport senzatia de foame,iar acest regim nu este un regim bazat pe nr de calorii.Am slabit 4 kg pe luna,asta s-a intimplat acum 5 ani.Pe urma l-am tinut in faza de intretinere si nu m-am mai ingrasat deloc.Stiu ca am scris cam mult dar mi se pare ingrozitor cum ne infometam si ne chinuim ca sa slabim cind exista un regim mai putin chinuitor.Sper sa iti fie de folos ce am scris mai sus.In perioada cind slabeam am innebunit pe toata lumea cu regimul meu...
-
Da folosesc si eu acest minunat shake...si??nu-mi tine de foame, eu beau decat seara si dupa juma de ora mi-e foame...e varza...
Mama mea a inceput dieta pt dimineata si serara plus niste pastile pentru arderi..a slabit 4 kg si acum nu mai da nimic jos(2 luni cura, 2 luni mentinere)
Dar, pur si simplu mie nu-mi tin de foame..si il beau pe la 7 seara..si mai mananc inca 3 fructe pana ma culc ca imi cere stomacul.