NU POT SA BEAU 2L APA...

•  
    • 412 mesaje
    5 Mar 2006, 14:30
    0 0
    Mai fetelor dieta ca dieta.. da eu nu pot sa beau cel putin 2 l de apa.. devin anemica.. mie rau NU POT.. cum naiba sa`i dau de gust??
  •  
    • 1037 mesaje
    5 Mar 2006, 17:32
    0 0
    Eu stiu ca intr-o dieta....se refera la 2 l lichide.....apa..ceai..supe..si nicidecum sa bei la propriu 2 l de apa zilnic.Eu daca am tinut o dieta,nu am baut 2 l de apa, si tot am slabit.
  •  
    • 404 mesaje
    15 Mar 2006, 03:21
    0 0
    Incearca sa bei macar bere !
    ultima noutate e ca nutritionistii recomanda berea in defavoarea laptelui si a sucurilor de fructe .

For example, whole milk is out, but moderate alcohol is OK. In fact, the scientists say men can drink as much as 24 ounces of beer a day -- more than the 16 ounces of low-fat milk or soy drinks they suggest, and three times their recommended limit for fruit juice.
  •  
    • 89 mesaje
    15 Mar 2006, 16:59
    0 0
    incearca sa nu te gandesti la 2l, ci la 3-4 sticle de o jumatate de litru. eu am la serv o sticla de 1/2 pe care o umplu de 3 ori pe zi si nu mai am probleme. apoi mai am grija cand ajung acasa sa mai beau 2 pahare cu apa si ...gata 2l.
  •  
    • 982 mesaje
    15 Mar 2006, 20:52
    0 0
    Da, asta e secretul. Nu incerca sa bei deodata o sticla de 2l de apa, gandeste-te mai degraba sa bei in cantitati mici. Eu tin tot timpul o sticla de 2l langa mine si un pahar...
    cum se goleste paharul, il umplu.
  •  
    • 412 mesaje
    15 Mar 2006, 20:55
    0 0
    da tu crezi ca`mi vine sa`l mai umplu?? nu`mi vine sa beau apa asta.. mai bine`mi fac un ceai... da nici pe ala nu prea..
  •  
    • 52 mesaje
    15 Mar 2006, 22:36
    0 0
    incercati sa va faceti limonada, eu reusesc astfel sa beau 2 l pe zi + apa cred ca ajung la cca 3 l lichide pe zi si-mi place la nebunie limoada, indulcita normal, cu zaharina, am reusit sa slabesc asa impreuna cu dieta, 11 kg in 2 luni! succes!
  •  
    • 25 mesaje
    15 Mar 2006, 22:57
    0 0
    Bai fetelor, cand o cura se refera la 2l de apa, asta inseamna in afara lichidelor(lapte, suc ceai....), pur si simplu apa.
    Si trebuie sa o iei incet, nu neaparat din prima zi cu 2l.Nici eu nu puteam, de aibia daca beam un pahar(nu-mi era sete), dar treb sa stai cu paharul langa tine, gurita cu gurita si sa te gandesti ca iti face bine si te ajuta..autosugestie...Spor
  •  
    • 412 mesaje
    16 Mar 2006, 14:26
    0 0
    seniorita... ce dieta ai facut???si ce creme sau yo stiu ce ai folosit tu??? zimi tot de la capat la coada...plsss
  •  
    • 982 mesaje
    16 Mar 2006, 22:14
    0 0
    Gaseste o apa care sa iti placa.
    Eu de exemplu nu suport nici apa minerala acidulata nici apa plata, asa ca am descoperit apa light. Adica este un pic acidulata, are un pic gust de acid dar destul de slab.
    Daca nu merge si nu merge incearca sa storci un pic de lamaie in apa... sau schimba-i cumva gustul. Nu incerca sa bei 2l din prima zi. Incepe cu pasi mici si pana la urma o sa ajungi si la 2l.
    bafta
  •  
    • 23 mesaje
    17 Mar 2006, 00:09
    0 0
    Eu reusesc sa beau 2L apa, daca imi propun, pt ca sunt f ambitioasa. Mai ales ca regimul pe care l-am ales(regimul danez de 13 zile)este fff sever, cand mi-e foame, beau apa!! Si astfel, azi am baut cam 4L apa, de foame!!!
    Iti sugerez sa adaugi in apa plata(eu aleg apa semiplata, mi se pare mai buna) lamaie stoarsa si zaharina. Ii da un gust mai bun!
    Succes! Poate reusesti sa bei macar 2L apa, dupa toate sfaturile noastre.
  •  
    • 32 mesaje
    10 Apr 2008, 23:10
    0 0
    nu stiu ce sa zic!si mie la inceput mia fost greu dar am stors putina lamaie si parca parca a avut alt gust!
  •  
    • 3036 mesaje
    11 Apr 2008, 13:27
    0 0
    depinde cate kilograme ai.

2 l de apa pe zi sunt o recomandare generica, pentru o persoana matura, indiferent de sex si nivel de activitate.

sa zicem ca:

X are 16 ani, 160 inaltime, 50 de kilograme, merge la liceu si face sport de 2 ori pe saptamana

iar

Y are 40 de ani, 170 inaltime, 80 de kilograme, e casiera la supermerket, fumeaza si are o viata complet sedentara.

CUM AR PUTEA FI 2 LITRI DE APA O RECOMANDARE CARE SA SE POTRIVEASCA AMANDURORA?!?
  •  
    • 3036 mesaje
    11 Apr 2008, 13:33
    0 0
    zaharina este cea mai haioasa idee ever. pe langa faptul ca pancreasul reactioneaza la ea exact ca in cazul insulinei, zaharina este MUUUULT mai toxica decat zaharul.

in schimb, o cantitate mica de miere inainte de a face efort fizic are darul de a ajuta la mobilizarea celulelor de grasime si, deci, a usura arderea lor.
  •  
    • 129 mesaje
    11 Apr 2008, 21:15
    0 0
    fetelor, eu am "inversul" problemei....nu-mi ajung nici 3 litri pe zi, de obicei beau 2 sticle de 2 litri de apa plata pe zi, de se cruceste toata lumea...nimeni nu intelege cum naiba pot sa beau 4 litri de apa! adevarul e ca nici eu nu inteleg,pur si simplu atata imi trebuie.
    dimineata beau 2 pahare,unul cand ma ridic din pat, ca betzivii, altul dupa micul dejun.
    apoi beau cafeaua,mai beau un pahar.
    pana ma imbrac si plec,inca unul
    la serviciu dau gata o sticla de 2 litri.
    vin acasa,si pana seara mai beau cel putin un litru.
    si eu ma minunez cateodata,dar ce sa fac?
    la inceput ma bucuram,toata lumea se plange ca nu poate bea apa si ca atare,nu se hidrateaza k-lumea.
    acum am inceput sa ma gandesc, n-o fi ceva in neregula cu mine?
    mentionez ca nu beau altceva decat apa si cafea, nu beau sucuri de nici un fel,nici alcool de nici un fel,si nici nu mananc mancare gatita,supe,ciorbe,etc.
  •  
    • 129 mesaje
    11 Apr 2008, 21:19
    0 0
    sunt perfect de acord cu donna.
    fetelor,lasati definitiv deoparte zaharina si orice inlocuitor al zaharului! mai rau ingrasa, s-a demonstrat,si in plus sunt toxice/cancerigene.
    si eu tot miere folosesc, macar e naturala,infinit mai buna la gust,sanatoasa si da energie. Pun o jumatate de lingurita in cafea in loc de zahar si cafeaua mi se pare delicioasa!
  •  
    • 506 mesaje
    11 Apr 2008, 23:13
    0 0
    Fetelor,

Apa se recomanda a se consuma in proportie de 1l la 25 kg...evident, vorbesc de apa, fara alte lichide introduse in organism..
    Apa e sfanta, mai (:!
  •  
    • 129 mesaje
    11 Apr 2008, 23:41
    0 0
    eu am 44 kg.
    cata apa ar trebui sa beau?
  •  
    • 506 mesaje
    11 Apr 2008, 23:50
    0 0
    ((:..esti amuzanta...fa un calcul
  •  
    • 60 mesaje
    15 Apr 2008, 15:47
    0 0
    diabetul insipid se manifesta prin aport marit de lichide, sper sa nu fie cazul tau; dupa alti nutritionisti 1 pahar de apa la fiecare 9 kg corp sunt suficiente, plus lichidele din fructe si legume, ceaiuri, supe