Slabesti sanatos fara diete si tratament
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
5 Mar 2006, 01:080 0Consuma 2,5 - 3 litri de apa pura (cit mai curata) zilnic si rezultatele nu vor intirzia sa apara. Numai ca e mai greu de gasit apa pura. Fara minerale. Nu-i nimic! Se poate rezolva: Iti comanzi la mine un filtru de apa. Si vei folosi doar apa filtrata pentru baut si gatit. Astept comanda ta pe E-mail aici sau la codin@topmail.ro
-
5 Mar 2006, 11:55Ai dreptate,doar cu apa nu se slabeste!Slabesti doar daca nr de calorii ingerate prin hrana si bauturi sunt mai mici decat nr de calorii consumate prin exercitii fizice si cele consumate ptr mentinerea vietii(chiar si in somn se consuma calorii-putine,e adevarat dar se consuma). Si apa e importanta,ajuta la arderea caloriilor si la eliminarea toxinelor.Dar daca mancam ca disperatii nu mai slabim in veci... cu toata apa bauta! si minerale din apa au si ele rolul lor. Asta e parerea mea
-
5 Mar 2006, 13:01eu beau zilnic 3 litri de apa zilnic! dar ma ingras pe zi ce trece mai mult! bine, sunt insarcinata, dar am o vecina, bea multa apa pe zi si este grasa!!!
-
5 Mar 2006, 13:13Se ingrasa daca nu bea apa sanatoasa. Si uite ca am uitat! Alaturi de filtru ofer si un pahet de pastile care te ajuta sa obtii mai usor senzatia de satietate si in consecinta sa maninci mai putin.
-
5 Mar 2006, 15:41"Daca vrei sa afli cum se pot face "Bani repede si usor!" trimite-mi un E-mail cu textul "bani" la adresa Codin@eva.ro si vei afla! "

asta este anuntul lui codin de la "cariera" poate cu filtrele de apa se fac bani repede si usor?!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness