nu pot sa slabesc
-
0 0as dori daca cineva ar putea sa mi dea o reteta de slabit simpla si eficienta pt ca am incercat atatea si fara nici un rezultat .
-
simpla...pai mai mami eu stiu la fel de bine ca tine cat de greu e sa tii o dieta!...al in poienita de greu.dar daca ai un organism care nu vrea si nu vrea...trebuie sa-l pui la munca!
in sensul ca trebuie sa te abtii...eu am fost la nutritionist si am inceput o dieta dragutza as putea spune. in cazul in care te intereseaza iat-o:
mic dejun (
: i ou fiert+150 ml iaurt dietetic
10: banana mica (chiar daca gura targului zice ca ingrasa - iti da energie si astfel nu o sa fii picata in cap toata ziua
)
12: 150 g carne slaba fripta sau fiarta si doua mere
14: 50 gr branza + 30g (adica o feliuta) de paine prajita
17: o banana sau orice alt fruct daca te temi ca te ingrasa
19: 600g iaurt dietetic + 200g orice fruct
sa ai bafta...sper sa te tii de ea si sa ajungem amandoua sa avem rezultate super...cuz i want to lose weight too
te pupic dulce -
Cred ca mai simplu si mult mai eficient decat o dieta anume e sa respecti cateva reguli de baza:
1. Nu mancatului dupa ora 18.
2. Fara dulciuri, paste fainoase si bauturi carbogazoase.
3. Atentie la banane, cartofi (a se consuma, dar cu masura)
4. Foarte sanatos este sa iei zilnic niste suplimente minerale si vitamine.
Asta asa, ca un mic truc: organismul are nevoie si de dulciuri. Iti recomand o tableta de ciocolata neagra (e bogata in magneziu) dimineata, langa cafelutza.
De altfel, orice scapare de genul asta e bine sa se intample inainte de ora 15, pt ca organismul consuma caloriile respective.
In rest putina miscare, eventual urci scarile in loc sa iei liftul, mers pe jos (chiar si o statie).
Consider relativ simplu un astfel de regim si chiar sanatos de adoptat ca stil de viata.
Succes
-
Cate kilograme vrei sa pierzi si cat de repede?
Personal am incercat cu succes celebra cura Mayo care aduce o pierdere in greutate de 10-13kg in 13zile. Este insa potrivita doar persoanelor sanatoase si este cam costisitoare. Are avantajul ca schimba metabolismul si pastreaza efectele timp de doi ani.
Mai stiu si altele, mai scurte, dar cu efecte mai slabe.
Daca pentru a-ti realiza dorinta ai nevoie de un grup de sustinere, sunt gata sa fac parte si eu din el. -
Reguli ale dietei Mayo:
- orice adaos alimentar (o bomboana, o guma de mestecat, un fruct, un pahar de suc, etc.)te obliga la intreruperea imediata a curei pentru ca nu va mai avea efect si nu poate fi reluata decat peste 6 luni;
- se poate insa urma doar o saptamana
si reluata peste 3 luni;
- daca este realizata complet, nu este indicat sa fie reluata mai repede de 3 ani;
- pe durata curei se consuma zilnic 2 litri de apa minerala;
- salata verde continuta in program trebuie sa fie proaspata; in loc de cod se poate manca doar pastrav sau calcan; cafeaua si ceaiul nu se inlocuiesc intre ele;iaurtul mentionat este cel nepasteurizat (natural) fara adaos de fructe sau zahar.
Ce zici, incercam? -
Uf, nu e nici un topic pe dieta fara reclama la herbalife?
Nu cred ca exista medicamentul minune, iti spun ca am incercat cam de toate si nu au nici un efect. Rezultatele le obtii numai prin sport+alimentatie corecta.
Incepe prin a scrie zilnic ce ai mancat, cat sport ai facut, ce greutate ai, cata miscare ai facut in ziua respectiva. Ai grija sa nu uiti nimic, nici macar un covrigel.
Dupa 2-3 saptamani o sa iti dai seama unde e problema.
Eu asa am reusit sa imi gasesc echilibrul.
Eu nu mancam "mai nimic" toata ziua, in schimb rontaiam o gramada de prostii. Mancam abia dupa ora 2-3 si seara cand ajungeam acasa, si atunci pe fuga sau cu ochii in televizor. Rezerva-ti timp pentru fiecare inghititura.
Si nu face excese alimentare 2 zile la rand. -
dieta mayo...nu are efecte deloc...cunosc doua persoane...care s-au chinuit 13 zile sa tzina dieta...si la sfarsit...slabisera 1-2 kg...mie mi s pare o porcarie...nici macar o guma sa nu poti mesteca!!in schimb..fratele meu...s-a apucat d "regim" in iunie..(cu ghilimele pt ca nu era tocmai regim...a mancat absolut orice...prajit..fiert..gratar...orice,si nu glumesc..doar ca a scos paine d tot...si micul dejun l-a inlocuit cu o cafea(sau ceai,depinde ce preferatzi)..si pana in decembrie...a slabit 18 kg...in 6-7 luni sunt multe kg...si nu a tzinut nici un regim drastic..fara guma sau o bomboana!!!!!!!!!