a fost cineva la mikobeauty center?

•  
    • 10 mesaje
    3 Mar 2006, 19:11
    0 0
    buna fetelor, a fost cineva la mikobeauty sa-si faca masaj anticelulitic sau altceva pt celulita? m-ar interesa si pe mine ce preturi au si daca imi puteti recomanda o persoana priceputa de acolo.
  •  
    • 67 mesaje
    3 Mar 2006, 19:42
    0 0
    Nu am fost ma miko dar am parere buna despre ei, am avut niste contacte cu ei si mi s-au parut seriosi, si dupa parerea mea, au cele mai bune aparate din oras.
    Pentru celulita eu am facut masaj cu cellu m6 (aparat pe care il recomanda si ei pentru celulita ) si mi-a placut ce rezultate am avut.
    Eu am facut insa in alta parte unde am gasit un pret mai bun.
    Tot pentru celulita si slabit, cei de la miko mai au un aparat de electrostimulare cu infrarosii si un aparat pentru drenaj limfatic pe care vreau si eu sa le incerc in primavara asta. Daca ai rabdare pana in luna mai o sa-ti povestesc ce si cum
  •  
    • 67 mesaje
    3 Mar 2006, 19:47
    0 0
    pentru preturi poti da un telefon la ei si le afli imediat. Cat despre persoane pricepute, eu cred ca toti sunt buni .
  •  
    • 10 mesaje
    3 Mar 2006, 21:02
    0 0
    multumesc alexa.Si eu tot la cellum 6 ma gandeam sa incerc, dar daca zici ca ai gasit un pret mai bun in alta parte,as incerca si eu acolo.Ai timp sa-mi scrii si mie te rog adresa, pretul si persoana care ti-a facut tie, pe r1martie@yahoo.com ? numele meu este rita si am 26 de ani, dar o celulita de parca am 62..
  •  
    • 412 mesaje
    5 Mar 2006, 14:34
    0 0
    da si eu care credeam ca `s singura cu aceasta mare problema nush cum sa mai scap de celulita.. pe unde vad ceva de celulita hop si yo poate gasesc vreun remediu...sunt in roma si nu stiu saloane bune aici.. ma tot gandesc sa folosesc creme si alte treburi..mi`am cumparat o bicicleta am inceput de ieri sa pedalez oare o fi de folos??
  •  
    • 67 mesaje
    5 Mar 2006, 15:28
    0 0
    Creola, bicicleta este foarte buna dar trebuie sa umbli putin si la alimentatie.
    Eu in fiecare primavara in afara de dieta si sport mai fac masaj cu un aparat care se numeste cellu M6 (un aparat cu vaccum) si electrostimulare. Este imposibil sa nu fie cabinete in Roma care sa aibe acest tip de aparat.

Cat despre creme, este pierdere de bani in ceea ce priveste celulita. Sunt bune pentru hidratare, hranesc pielea dar atat. Crede-ma ca am cheltuit tare multi bani pe chestii de genul asta.
  •  
    • 412 mesaje
    5 Mar 2006, 15:54
    0 0
    am inceput sa tin si regim.. dar credema ca nu pot bea 2 litri de apa nici sa ma omori. Dulciuri nu mai mananc... mananc multe fructe..si incep sa elimin si prajelile... paine nu mai spun...
  •  
    • 69 mesaje
    6 Mar 2006, 19:11
    0 0
    Buna fetelor, pot sa va ajut in problema asta a celulitei. Salonul meu de tratamente corporale va asteapta cu usile deschise. Nu ii voi da numele aici, insa va stau la dispozitie pe adresa mona23@eva.ro sau mona@kennomedia.com. Este un salon mic, fara opulenta si fitze, unde incerc sa fac toate clientele care ne calca pragul sa se simta ca intre prietene. Aparatele sunt de ultima generatie iar preturile pentru absolut toate buzunarele. Rezultatele clientelor noastre vorbesc de la sine si se pot demonstra foarte usor. Este un salon deschis nu pentru a ma imbogati, ci fiecare lucru, fiecare detaliu este facut cu dragoste. Daca vrei detalii, tarife, tipuri de tratamente etc, va stau la dispozitie.
    O seara buna,
    Mona
  •  
    nem
    • 17 mesaje
    11 Mar 2006, 22:10
    0 0
    www.bodyland.ro.
    Reduceri foarte mari, 50%, conditii foarte bune..rezultate extraordinare
  •  
    • 4 mesaje
    26 Aug 2010, 18:14
    0 1
    buna fetelor eu am gasit u salon unde are cellum m6 si vreau sa zic ca are abonamentele super ieftine fatza de miko 10 sedintele la 500 de ron super vreau sa zic daca vreti mai multe detali au nr 0767718027
  •  
    • 6 mesaje
    30 Aug 2010, 19:09
    0 0
    eu am fost la allure(au preturi foarte ok) si recomand cu toata caldura. oricum fetelor, anul asta se poarta formele
    http://femina.rol.ro/art/28520-35-adio_slabit_in_exces_se_poarta_formele_generoase.htm