Batoane de slabit
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Mar 2006, 13:290 0Stie cineva daca pe perioada alaptarii sunt interzise batoanele de slabit?
Am inceput serviciul, fac efort intelectual si mi se face pofta de ciocolata, de numa' numa'...Si m-am gandit ca in loc de ciocolata sa mananc un Fibrobar, sau Siluet, sau alt baton. -
3 Mar 2006, 15:55draga mea, nu stiu daca sunt recomandate in perioada de alaptare, dar numai sanatoase nu sunt. daca te uiti la continutul lor, o sa vezi ca sunt pline de margarina. Q-form pare mai ok, insa...
au 200 de calorii la 60 de grame. mai degraba papi cicolata neagra (cea cu concentratie mare de caca
. are cam acelasi nr de calorii, dar e clar mai sanatosa.
sau poti sa mai incerci ceva: gasesti la supermarket, rondele de grau expandat, cu glazura de ciocolata. daca mananci 2 rondele din alea si bei un ceai sau ceva care sa umfle fibrele... e mult mai satios si mai sanatos decat un baton de slabit. si rezolvi si cu chefu' de rontzait -
3 Mar 2006, 22:48mi-ai dat o idee super!!

ai dreptate in perioada alaptarii numai de surplus de chimicale nu am nevoie.
la rondelele de cereale nu ma gandisem.
-
4 Mar 2006, 09:48Iti mai dau si eu o idee: batoane de cereale cu fructe- Fitness de la nestle.
-
5 Mar 2006, 12:03da, sunt bune batoanele de la nestle.
dar gasesti si romanesti (cereale cu alune, cu fructe etc) si sunt mult mai ieftine.
dar nu exagera. au calorii destul de multe.
mie imi plac rondelele alea de grau expandat pt ca rontzaiesti mult la ele (sunt 10 bucati, au 100 de grame toate si 300 de calorii; si costa pana in 20.000 de lei)
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness