Vreau sa slabesc fara nici o cura!!!!

•  
    • 432 mesaje
    1 Mar 2006, 14:45
    0 0
    Buna fetelor! Eu m-am ingrasat cam multe kg,cred ca 7, in ultima luna.Nu stiu de ce ,pentru ca am mancat putin.Banuiesc ca din cauza stress-ului.
    Am o idee.Ma gandesc ca in fiecare week-end sa mananc doar fructe.Care este parerea voastra : slabesc in 2 luni?
    ( in celelalte zile ma gandesc sa reduc paine , grasimi si dulciuri). Astept opiniile voastre.Merci anticipat.
  •  
    • 590 mesaje
    1 Mar 2006, 15:27
    0 0
    Putina miscare nu strica,ce spui?Eu sunt slaba dar am facut putina burta si acum ma chinui sa o dau jos ca vine vara.Incearca sa faci acasa putina miscare daca nu ai timp de sala.
  •  
    • 1166 mesaje
    1 Mar 2006, 17:50
    0 0
    lee ana nu iti stiu programul dar... eu propun sa lasi week-endul pentru mici scapari...tentatiile sunt mai multe in week-end.. ai luat cam multe kg intr-o luna... faptul ca ai mancat putin nu e neaparat "bine " si motiv de a nu te ingrasa...din contra, cand organismul nu are ce consuma, depoziteaza "putinul" pe care il mananci pt vremuri grele.
    propun totusi o dieta... eu am slabit binisor in 2 saptamani cu faza 1 de la south beach... 2 saptamani in care nu am mai consumat paine, cartofi, paste, orez (fainoase in general), dulciuri nici atat, cafea cu zaharina sau fara,alcool si nici fructe. in schimb am mancat foarte multe legume proaspete (salate) , gatite (la gratar sau sub forma de tocanita) , carne slaba (fiarta, gratar), oua (fierte sau prajite in tigaia de teflon fara ulei)...

daca totusi nu vrei nici o dieta nu manca nimic dupa 6, bea ceaiuri de plante si nu uita de apa: cat mai multa apa... in principiu pentru un corp bine hidratat trebuie sa consumam 35 ml apa/ kg...evita prajelile, painea (nu mai consuma paine alaba, opteaza pentru painea integrala ). daca nu poti fara dulciuri incearca dulciurile dietetice si astea mai rar...

2 zile pe saptamana poti opta pentru fructe si legume dar ti-am spus parerea mea despre week-end.

intr-adevar sportul te-ar ajuta foarte mult. daca nu ai timp ...mergi pe jos, urca pe scari, putina miscare zilnic te-ar ajuta foarte mult.

pupici!
  •  
    • 1051 mesaje
    1 Mar 2006, 19:49
    0 0
    ai scris 7 kg intr-o luna??
    mai bine citesti articolul asta:
    http://www.eva.ro/dietafitness/articol461.html
  •  
    • 70 mesaje
    1 Mar 2006, 20:54
    0 0
    buna,wendi,tu cum dai jos burta,ca aceasi problema o am si eu.
  •  
    • 590 mesaje
    2 Mar 2006, 00:43
    0 0
    Incerc acum cu abdomene la greu,dar sa vedem inca nu ma laud cu nimic,daca scap de ea te anunt.Oricum inainte de a ti se vedea muschii pe abd.tb. distrusa grasimea,daca ies la alergari si fac sport serios cred ca o dau repede jos dar slabesc peste tot si eu nu vreau.
  •  
    • 16 mesaje
    2 Mar 2006, 10:50
    0 0
    wendy la cate abdomene ai ajuns acum ? ai trecut de 200 ?
  •  
    • 412 mesaje
    2 Mar 2006, 21:57
    0 0
    grasimea asta de pe burta ii chiar floricica si la mine..si mai ales celulita.. de niciuna nu mai scap... da nu ma pun yo pe ele?..eu nush ce sa mai fac...
  •  
    • 590 mesaje
    2 Mar 2006, 23:04
    0 0
    Din pacate nu,fac 200 zilnic serii de 50 sau 100 depinde dar pana sapt viit maresc la 300.Ar merge sa fac 200 dimi si 200seara dar sunt peste limita de lenesa.
  •  
    • 16 mesaje
    3 Mar 2006, 11:57
    0 0
    hey bondgirl ... tine-o tot asa cu abdomenele !!
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mar 2006, 12:22
    0 0
    Ai spus ca nu mananci mult insa spui ca vrei sa reduci dulciurile si inca cateva pai inseamna ca mananci mai mult decat ar trbui parerea mea este una mananca cat doresti insa gandeste-te si cand sa te opresti,mananca fructe ,salate de tot felul iaurturi peste si pe primul loc fa acasa 1 ora de exrcitii gasesti cu duiumul in reviste si pe net.Succes!!!te pup
  •  
    • 590 mesaje
    3 Mar 2006, 17:19
    0 0
    Nu faceti misto ca numai eu stiu ce rau a fost cand am inceput,doar cu100 in serii de 25 dar dupa prima zi am avut nevoie de ajutoare sa ma intoarca de pe o parte pe alta in pat ca eu nu ma mai puteam misca si a urmat o sapt de pauza.Si a doua oara a fost rau dar nu am mai facut pauza ca m-am gandit nu ajung niciunde asa,oricum nu vad schimbari.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Mar 2006, 14:12
    0 0
    nu tre sa faci abdomene la kg.Nu dai socoteala la nimeni. Fa-le corect si creste numarul lor in mod treptat, 2-5 in fiecare zi. Fa si abdomene pe lateral, adica iti inclini corpul la idicae la dreapta si la stanga. Face bine la talie.
  •  
    • 1 mesaje
    7 Mar 2006, 16:52
    0 0
    as vrea sa stiu si eu ruxandra_ioana cam cate kilograme ai dat jos si in ce parti ale corpului pla!cerealele sunt admise in timpul dietei?pupici!