ma ajutati si pe mine ? va rog fetele :*
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
28 Feb 2006, 23:510 0buna fetelor .. am 16 ani si vreau sa ma ingras
.. am 1.64 ji 50kg ji nu`mi convine .. vreau sa am 52 juma` .. off .. plz spuneti`mi ce sa mananc .. ce sa beau .. k sa ma imgras mai repede .. k sunt trista din cauza asta .. sa nu`mi spunetzi peritol k nu incerc k am auzit k creaza dependentza .. va pup si va astept cu multe sfaturi ? -
1 Mar 2006, 12:22mie mi se pare ca arati bine la inaltimea si greutatea ta.de ce vrei sa te ingrasi?mai gandeste-te,poate iti va parea rau apoi.
-
1 Mar 2006, 14:24mai fata cum sa te mai ingrashi?? da esti numa buna asa... crezi ca dak mai pui 2kile juma o sa fii c`am ca la 60 kg?? stai relax asa... ca`ti sta bine...
-
2 Mar 2006, 09:19Buna! eu lucrez ca si consultant in nutrite si la mine la job am multe colege care au urmat program de ingrasare. Pe mine nu problema asta m-a pasionat ci slabirea
Asa, colegele mele s-au ingrasat cam 4 kg intr-o saptamana, fara sa faca celulita sau alte minuni pe ca le-ai face daca ai papa cu nemiluita
Daca te intereseaza si vrei mai multe detalii uite mailul meu: io_ctin_nutritie@yahoo.com
Numai bine!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness