dieta mea
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Feb 2006, 23:190 0Va salut, fetelor. Citesc de o buna bucata de vreme ceea ce scrieti, insa doar acum ma lovesc si eu de problema kilogramelor in plus. Trebuie cam 6 kg sa slabesc si, tot citind, am luat din fiecare dieta cite ceva si iata ce a iesit. Cred ca cel mai bine ma pot adapta la dieta dr. Oshawa. Cu o mica exceptie, maninc si doua mere in fiecare zi. Azi, spre exemplu, mi-am fiert fulgi de secara. Nu imi este foame si nici nu am vreo stare de slabiciune. Am de gand sa ma tin de acest regim pina va arata cantarul cit doresc. Daca vreti sa va tin la curent, cu cea mai mare placere
-
25 Feb 2006, 16:17Este vorba despre dieta nr. 7 a dr. Oshawa. Regimul prevede ca pe o durata de zece zile sa se consume exclusiv cereale: grau, orez,orz,secara, mei si hrisca, in orice combinatie sau proportie dorim, fierte sau coapte. E dificil, doar ca eu dupa ce am fiert secara am adaugat putin indulcitor daca vroiam dulce, sau sare. Bineinteles ca nu pot sa o tin ca la carte, adaugand dupa capul meu vreo patru mere pe zi. Sper sa rezist. Azi am mancat secara fiarta, nu imi este foame, doar ca ma doare putin capul.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness