tratamente la salon
-
0 0Buna! Sunt destul de noua pe aici si am vazut ca multe dintre voi au incercat diverse moduri de a slabi. In opinia mea, o persoana extraordinar de ocupata ar putea sa-si faca putin timp,cateva ore, pt a merge la salon pt a-si face un anumit tratament.
Intrebarea este: cine a facut asa ceva si a dat rezultate? Daca da...unde..si la ce pret?
Mersi... -
buna
eu am un abonament la monique center.din pacate este pe terminate mai am vreo 4 sedinte.am prins o oferta super in ianuarie un pachet de 12 milioane l-am achizitionat cu 6 milioane.in abonament am avut electrostimulare,electrostimulare combo la platforma infrarosu,vacuum,impachetari fango,impachetari termosudatie,slim fast,tratament antivergeturi cu ultrasunete.am fost foarte multumita.mi-a convenit sa merg acolo pentru este foarte aproape de birou( eu lucrez pe dacia iar Monique este pe magheru la galeriile orizont)
acum din pacate nu mai au oferta de 6 milioane au o alta oferta.preturile sunt super ok si iar salonul este intim si decorat in stil chinezesc, feng shui. o sa iti placa.
uite si adresa
www.monique-center.ro -
buna.nu mai stiu rezultatele de la ultimile masuratori,insa cu siguranta ma vor masura si la sfarsitul tratamentului.va voi spune cu siguranta.am slabit aproape 5 kg si am scazut destul si in centimetrii. recunosc ca am tinut si regim si ca nu as fi ajuns sa am rezultate fara acest regim.am tinut disociatul 1 zi carne,1 zi legume,1 zi lactate,1 zi fructe cu toate ca nu l-am respectat in totalitate.am baut cola light si cafea indulcita cu zahar si am mancat cartofi si banane.sa imi fie cu iertare dar chiar nu stiam ce sa mananc in zilele de legume si fructe.
sunt multumita de rezultate.am sa va anunt ultimile masuratori.
numai bine