Gabi Andronache

•  
    • 78 mesaje
    23 Feb 2006, 20:20
    0 0
    Ati auzit de domnia sa? Credeti ca este o relatie intre grupa sangvina si ceea ce mincam?
  •  
    • 47 mesaje
    23 Feb 2006, 21:02
    0 0
    am auzit ,e foarte interesant
  •  
    • 78 mesaje
    23 Feb 2006, 21:35
    0 0
    este si pe internet o pagina de unde se pot afla multe
  •  
    • 47 mesaje
    23 Feb 2006, 22:24
    0 0
    am citit,e tare Aaparut si pe TV,la Teo si la OTV
  •  
    • 344 mesaje
    24 Feb 2006, 13:33
    0 0
    am vazut la mai multe posturi. mie mi se par niste ineptii ideile lui. se da mare inteligent ca stie ca rosiile sunt fructe. oricine a facut clasa a IX a (botanica) stie asta.sotul meu are grupa A si daca 2-3 zile nu mananca produse din carne face lipotimie (vb serios).
    sau altceva, diabeticii, la care carnea slaba fiarta sau la gratar reprezinta baza alimentatiei, ce fac?
    Niciodata un nutritionist nu va spune ALTCEVA decat DIN TOATE CATE PUTIN PT O ALIMENTATIE RATIONALA.
    si hai sa va mai spun ceva, stabunica mea,fie-i tarana usoara, a trait la sat, a mancat toata viata carne la galeata(prajita in untura), fasole, mazare, linte, oua , cum se manca inainte la sat, zilnic la pranz bea un toi(cca 40-50 ml) de tuica, si a trait perfect sanatoasa(croseta fara ochelari, nu avea nici un dinte lipsa, nu avea nici o problema de sanatate) pana la 94 de ani. A murit de baranete.
    Parerea mea, si nu incerc sa conving pe nimeni , e ca tipul spune baliverne.
    Nu o luati in nume de rau , dar asta cred eu.
  •  
    • 344 mesaje
    24 Feb 2006, 13:37
    0 0
    sorry, am vrut sa tastez "batranete"
  •  
    • 1552 mesaje
    25 Feb 2006, 21:25
    0 1
    buna si eu cred ca acest tip spune baliverne,nici nu are studii de specialitate ,el este cascador.ORICE NUTRITIONIOST SPUNE DIN TOATE CATE PUTIN.
  •  
    • 982 mesaje
    26 Feb 2006, 21:22
    0 0
    Mi se pare ca prea e pe toate posturile de televiziune de la Dan Diaconescu pana la Taraf Tv sau cum ii spune... Probabil ca cineva sta in umbra si numara banishorii pe care ii castiga prin el.
    Ce spune el poti gasi pe diverse site-uri fara problema. Mi s-a parut cel putin hilar la una din emisiuni cand cica raspundea la intrebarile telespectatorilor. Raspunsul la toate intrebarile era unul singur: cumparati revista. Pai, frate, daca te intreaba omul raspunde la intrebare, nu indemna lumea sa iti cumpere revista.

Pe de alta parte, am o colega de serviciu care a slabit 17 kilograme cu regimul bazat pe grupa de sange. A pus la loc numai 7 si de un an se mentine. Regimul i-a fost recomandat de un dietician.
    Eu am incercat, dar dupa ce m-am ingrasat 3 kilograme intr-o saptamana m-am lasat pagubasa.
  •  
    • 522 mesaje
    26 Feb 2006, 22:51
    0 0
    este cascador pe dracu, se da mare maestru dar este un nimik ridicat in slavi de teo si bahmutescu.este un practicant de sotokan din colentina care s-a vazut bagat in seama.
  •  
    • 344 mesaje
    27 Feb 2006, 09:55
    0 0
    Un singur lucru spune bun: sa renuntam pe cat posibil la chimicale. Asta da! Dar cand iti spune sa nu mananci kiwi, mandarine, portocale, scuze dar e .... Toti stim ca fructele si mai ales citricele nu tb sa lipseasca din alimentatie pt ca au cele mai multe vitamine.
    E varza tipu'!
    Sau poate nu are voie varza!!
  •  
    • 372 mesaje
    27 Feb 2006, 11:12
    0 0
    Pe mine tipu' asta ma scoate din sarite. Vine la diverse posturi Tv si reviste, unde pozeaza in pozitii cat mai teatrale ca sa ii admiram muschii si sa vedem cat e el de macho. Interzice tuturor aerobicul si fitnessul. In materie de hrana, ar trebui sa mancam doar seminte, branza de soia si lapte din soia. Pai, ca sa mananc doar asta ce salariu ar trebui sa am?...poate ar trebui sa muncesc numai pentru asta. Dupa el lactatele sunt interzise, painea la fel, chiar si cea neagra. A sunat o data cineva care avea spasmofilie, si i-a interzis categoric laptele si branza !!!
    Cand suna cineva in emisiune, se rasteste, e de-a dreptul "disperat". O data a fost la "Taifasuri" la Etno Tv, si fiecarei persoane care il suna, ii recomanda ca tratament cumpararea revistei. Nu stiu cine l-a lansat si pe asta.
    Eu acum, cand il vad la Tv, schimb canalul sau sting Tv-ul, ca nu vreau sa ma indispuna.
  •  
    • 163 mesaje
    27 Feb 2006, 11:21
    0 0
    Pai,daca ar fi dupa acest domn,la grupa mea sangvina,ar trebui sa maninc numai radacini de copaci,si alea crude!!!!Parerea mea e ca cineva il scoate linia I pentru a-si vinde revista,asta pentru ca are aspect comercial placut!!!!!Reclama,mama comertului,iar comertul,sufletu"!!!!!!
  •  
    • 68 mesaje
    1 Mar 2006, 14:31
    0 0
    Dragele mele,
    eu cred ca acest domn Andronache este impins in fata de dl. Prigoana. Deja stiu toate raspunsurile pe care le da la diferite intrebari - l-am vazut in 2 emisiuni si intotdeauna a dat aceleasi sfaturi. Din ce-am citit pe acest forum, am tras concluzia ca fiecare organism raspunde in felul lui la diferite regimuri sau diete. Eu zic sa ne multumim cu ce avem fiecare, cei supraponderali pot gasi la nutritionisti un raspuns pentru o dieta care sa dea rezultate....iar cele care sunt un pic plinute...sa incerce sa se mentina asa...chiar si acest lucru este destul de greu.
  •  
    • 601 mesaje
    1 Mar 2006, 16:43
    0 0
    Mie mi se pare deplasat ca recomnada la toata lumea "brocoli". Suna oameni amarati, bolnavi de cancer...el recomanda brocoli. Ce naiba, nu-si da seama ca asta e boala "scumpa" si bietii de ei unii abia au posibilitatea sa-si procure un tratament alternativ (aprox.3-4 mil/luna). Din cate stiu, brocoli e destul de scump...
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Mar 2006, 21:50
    0 0
    hehe

zice asta ca trebuie doar efort mediu, la toata lumea

habar n-are despre tipurile somatice si despre tipurile de structura musculara...

individul e un vax pe batz, ca sa zic asa