Cate kg trebuie sa avem?

•  
    • 416 mesaje
    22 Feb 2006, 17:47
    0 0
    daca tot discutam despre diete am si eu o nelamurire...care este greutatea ideala? am vazut o emisiune pe postul national "Cu irina la cafea" si era invitata o doamna doctor nutritionist care a dat urmatoarea fromula pt a vedea daca ai o greutate normala: nr de kg/inaltimea la patrat! daca rezultatul este intre 1.90-2.50 inseamna ca te incadrezi in greutatea normala... Mie mi-a iesit ca ma incadrez insa....eu ma vad cam grasuta...
    UFfff........
  •  
    • 1928 mesaje
    22 Feb 2006, 18:42
    0 0
    mey, greutatea ideala e aia in care ai forme, adica si poponeatza, si burtica si sani. adica e cam cu vreo 10-15 kg peste ceea ce considera pustoaicele de 175cm/45kg ca fiind "bine".
  •  
    • 416 mesaje
    22 Feb 2006, 18:57
    0 0
    asha spun si eu...dar am ceva care ma supara tare...am burtica..si imi vine sa urlu....
  •  
    • 102 mesaje
    22 Feb 2006, 21:10
    0 0
    Cred ca greutatea ideala nu reprezinta neaparat 2 cifre ci mai exact starea care o are fiecare cand se uita in oglinda...si de fiecare data exista ceva care nu ne place...ajungem la greutatea ideala si parca tot mai vrem sa dam jos cate ceva...
  •  
    • 767 mesaje
    23 Feb 2006, 11:27
    0 0
    Asa este. Eu daca ma iau dupa calculele de pe site-uri ar trebui sa ma ingras 3-4 kg! Dar dupa cum ma simt bine ar trebui sa mai dau jos 3-4 kg. Fiecare stie cel mai bine care e greutatea NU ideala, ci la care se simte cel mai bine. Conteaza f.mult si conformatia nu numai inaltimea.
    Dr.Bilic spunea ca (in linii mari) greutatea normala este 10+inaltimea. Adica daca ai 1.71, o greutate buna e 61 kg. Insa, completeaza ea, si mai bine e sa te incadrezi in 5-10 + (adica intre 56 kg si 61 kg) - ceea ce la mine se aplica. La 56 kg arat beton, dupa 60 kg incep sa se vada colaceii.
  •  
    • 102 mesaje
    23 Feb 2006, 13:26
    0 0
    intotdeauna am fost o femeie cu forme si cand am slabit foarte mult toata lumea imi zicea ca nu imi sta bine, ca sunt prea scandura, ca imi statea mai bine asa cu forme....si asta dupa ce indurasem un regim drastic cateva luni!!!!!!!! asa ca ..pana la urma unde e adevarul? in nici un caz in ce indica acul cantarului>