tinctura de soc
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
20 Feb 2006, 16:170 0Buna.Sunt nou venita in club, dar problema mea este veche!Incerc sa slabesc si sper sa reusesc.Am citit pe site despre tinctura de soc si am inceput sa iau si eu de 5 zile, in combinatie cu regimul disociat(3/3/3).Problema este ca in prospectul tincturii scrie sa renunti la carne, prajeli,zahar si margarina.Dar regimul disociat pe care il tin are primele 3 zile numai de carne.Stie cineva daca mai are efect aceasta tinctura?Prajeli si margarina nu consum, doar o lingurita de zahar la ness-ul de dimineata(nu merg tigarile fara el!)
-
20 Feb 2006, 22:01Buna.
Tinctura de soc se vrea in primul rand un detoxifiant. Ori se stie ca metabolismul produselor animaliere (carne, lactata, branza) elibereaza toxine. Tocmai asta e secretul: te detoxifiezi, astfel incat organismul sa poata fi mai receptiv (elimini toxine, retentii de apa, chiar si grasimi.)
Cred ca un regim alimentar vegetarian e o dieta in sine. Si mai mult, dieta disociata...nu mi se pare sanatoasa. Suprasoliciti prea mult organismul. Eventual le poti incerca pe rand.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness