plasturii de slabit vitaslim

•  
    • 134 mesaje
    18 Feb 2006, 09:54
    1 0
    buna evelor!
    de vreo saptamana am achizitionat plasturii de slabit vitaslim de la vitashop, pret 115 lei cu tot cu transport , sositi in doua zile de la comandarea lor pe net , am primit si cadou plasturi pentru inca o jumatate de luna.
    Uite ce scrie despre ei pe net :

" Plasturii Vita Slim reprezintă o metodă sigură şi
    100% naturală de a slăbi.

Cu ajutorul componentelor ca

Fucus Vesiculosus (intensifică acţiunea metabolismului local şi diminuează sinteza lipidică;
    Carnitina (funcţionează ca un constructor biologic, îndepărtând grăsimile în exces) şi
    Cofeina (mobilizează acizii graşi cu scopul final de a produce energie),
    pofta de mâncare se diminuează (în special în cazul dulciurilor) şi organismul este energizat.
    Nu trebuie decât să se aplice câte un plasture pe zi,
    putându-se slăbi, pâna la 2 kilograme pe săptamână.
    Este maniera cea mai modernă de a utiliza medicina!

Plasturii nu cauzează un efect “yo-yo” (de recâştigare a greutăţii pierdute) după încetarea tratamentului.

Un set conţine 28 de plasturi, tratament pentru 28 de zile."

Ce vreau eu sa stiu de la voi este daca mai foloseste careva dintre voi , ca mie imi provoaca greata cand vad mancare, mananc mai mult ca trebuie , nu ca imi e pofta ! Si ma uimesc pe mine , pt ca sunt o pofticioasa f mare de obicei!
    Astept parerile voastre si va pup!
  •  
    • 13 mesaje
    18 Feb 2006, 21:23
    0 0
    eu i-am folosit, dar nu m-au ajuatat de loc, in afara de reactiile pe care le ai nu am vazut nici o schimbare in kg. disperata in final am incercat sa-mi lipesc cate doi , dar acelasi rezultat.al doilea pachet comandat l-am dat unei prietene , care a vaut acelasi rezultat =0.
  •  
    • 2 mesaje
    4 Nov 2006, 12:02
    0 0
    Buna,

Vreau sa-ti spun ca am folosit si eu plasturii vitaslim. Am slabit vreo 3 kg., dar am tinut in acelasi timp si dieta daneza.
    Acum s-au terminat si vad ca am stagnat, desi tin in continuare o alta dieta.
    Mi-am cumparat si clarinol, dar daca nu da rezultate, dupa ce il termin ma intorc la plasturi.

Fetelor, a folosit cineva clarinol? A avut vreun efect?
    Va multumesc
  •  
    • 1562 mesaje
    4 Nov 2006, 16:38
    0 0
    CLARINOLUL nu ma- ajutat cu nimic...in schimb cura cu lamai( sucul de la o lamaie in prima zi, 2 a doua si tot asa pana la 7, apoi descresti, pe nemancate dimineata) mi-a taiat pofta de mancare intr-un mod miraculos!