CURA MEA-25 KG IN 6 LUNI

•  
    • 61 mesaje
    16 Feb 2006, 16:04
    0 0
    Buna ziua Evelor!Vreau sa va impartasesc in cateva cuvinte o cura de slabire care la mine a dat rezultate neasteptate!Acum 3 ani am tinut o cura de slbire extraordinara!!!am inceput in ianuarie (cu 75 kg) si am terminat in iulie (cu 49 kg!!!!)Dieta mea consta in:am renuntat total la dulciuri, bauturi carbogazoase, bauturi alcoolice, prajel, fainoase. Cafeaua o indulceam cu zaharina. In oras beam o data pe luna un suc fara acid cu toate ca avea putin zahar.Macam numai la gratar sau fiert, cartofi fierti sau copti, mezeluri(cremwusti , parizer, muschiulet, sunca presata),oua fierte, peste la gratar, branza, smantana, fagaras-cu mamaliga, lapte batut, iaurt...Unele persoane spun ca intr-o cura de slabire nu sunt indicate branzeturile sau mezelurile, dar eu va spun cu mana pe inima ca asa am ajuns de la 75 kg la 49 kg. Cand aveam pofta de ceva dulce mancam stafide. Nu am facut nici un pic de sport...De la aceasta cura de slabire mi s-a modificat metabolismul si nu mai asimilez asa repede cum asimilam innainte.In cazul in care doriti sa tineti aceasta cura de slabire va doresc sa aveti multa AMBITIE!!!!
  •  
    • 49 mesaje
    16 Feb 2006, 18:27
    0 0
    pare eficienta, dar da si tu mai multe amanunte: cantitati, combinatii, eventual un meniu zilnic?
  •  
    • 49 mesaje
    16 Feb 2006, 18:29
    0 0
    si doar proteine? fibre, fructe nu?
  •  
    • 1 mesaje
    16 Feb 2006, 20:17
    0 0
    Buna,

Pare interesant regimul care la-i tinut. Pot sa dai mai multe detalii, cu ce mai mâncai carnea inafara de cartofi? Pe langa asta mai mancai si fructe? Legumele erau prezente in meniu.
    Mersi mult si astept raspuns.
    Andrea
  •  
    • 39 mesaje
    17 Feb 2006, 14:36
    0 0
    hmmm... e cam ciudat cum descrii tu cura asta.... pai eu exact de-astea mananc zilnic de multi ani incoace si tot atata cantaresc...
    Seamana un pic cu dieta numai cu proteine, dar cartofii si mamaliga nu prea corespund....
  •  
    • 61 mesaje
    17 Feb 2006, 21:05
    0 0
    buna! nu pot sa va dau un meniu zilnic...
    mancam de exemplu carne la gratar sau fiarta cu cartofi copti sau fierti, cu piure. pilaf de regim adik orez fiert cu morcovel si cu putin delikat.bineninteles ca si fructe...dar nu banane.mama imi face iaurt de casa (cumpara lapte de la cineva care are floricica si la 2 l de lapte pune un cremoso mic-si iesi un iaurt delicis)
  •  
    • 61 mesaje
    17 Feb 2006, 21:07
    0 0
    Julie nu stiu ce fel de cura tii tu dar eu iti garantez k eu asa am slabit...nu aveam de ce sa va mint...nici mie nu mi-a venit sa cred cat am slabit, nici prietenului meu care era in armata si cand a venti in permisie a ramas uimit.descrie-mi mai mult ce mananci tu, ce faci ce fel de regim tii