Cine Stie????

•  
    • 412 mesaje
    15 Feb 2006, 11:21
    0 0
    mai fetelor...da de dat o burta jos... si o celulita de pe fund si picioare?? Ca eu merg de ma ia zbenga... numa ca dak beau 2 kile de apa pe zi... ma ia cu fâl fâl... adik...cu ameteli.. si mi`am mai cumparat si o kila de crema de plante alea alea...da nik...
  •  
    • 220 mesaje
    15 Feb 2006, 11:28
    0 0
    pt. burtica- abdomene Ceaiul verde e f. bun.La Lush au niste sapunuri anti-celulita interesante. De burtica nu scap nici eu dupa ce am nascut, desi am slabit 30 kg. Mai incercam...
  •  
    • 412 mesaje
    15 Feb 2006, 11:42
    0 0
    i`auz.. unde se afla acest Magazin ca asta cred ca e acel Lush... ca ash dori si eu nijte sapunici... mc...pupi
  •  
    • 65 mesaje
    15 Feb 2006, 13:36
    0 0
    Aia de la lush nu sint aia cu cosmeticele facute din produse comestibile?
    Sincera sa fiu mie celulita nu mi s-a dus cu nici o crema, cu masaj/vacuum sa atenuat binisor.
  •  
    • 220 mesaje
    15 Feb 2006, 14:47
    0 0
    Da, ai dreptate, sunt cei cu produse naturale 100% (spun ei).Oricum, eu am folosit cateva prod. de la ei si am fost incantata! Iti dau o senzatie super! Merita sa incercati! e dragut ca gasesti pe produs chiar si o eticheta cu numele celui care l-a facut( pt. ca sunt facute manual). Magazine au in Cora si in Carrefour. Se simte mirosul de la o posta
    Sa-mi spuneti daca v-ati luat si cum v-au placut!
  •  
    • 65 mesaje
    15 Feb 2006, 15:04
    0 0
    Am vzut un documentar despre ei, parca pe canalul ala nou de "dama" Euphoria...
  •  
    • 220 mesaje
    15 Feb 2006, 15:21
    0 0
    M-a surprins si pe mine docum. de pe Euphoria. Mi-au facut iar "pofta" de prod. lor. Eu i-am aflat ca m-au atras miresmele din Cora...Au niste sapunuri super: se vede clar fructul sau planta din care sunt facute.
  •  
    • 27 mesaje
    15 Feb 2006, 16:25
    0 0
    Am citit ieri , parca in Cosmo , ca scapi de grasimea de pe burta doar prin exercitiu aerobic , iar abdomenele sunt doar pt. tonifiere. Scria ca ar trebui sa faci cateva mii de abdomene zilnic pentru a slabi. Mai stiu ca se scapa greu de burtica fiindca pe segmentul respectiv exista si grasime in cavitatea abdominala , printre intestine , de care trebuie sa scapi ,deci nu se poate fara dieta stricta .
  •  
    • 65 mesaje
    15 Feb 2006, 16:50
    0 0
    Mie mi s-a dus din grasimea de pe burta de la impachetari si vacuum.