5 kile in 3 zile

•  
    • 27 mesaje
    14 Feb 2006, 02:06
    0 0
    Atat am dat eu jos cu shake-uri din banane si lapte degresat . Banuiam ca am pierdut apa multa datorita potasiului din banane , dar surpriza , dupa 3 saptamani in care am mancat normal si am mai udat cu berica mesele , n-am mai pus nimic la loc .
  •  
    • 163 mesaje
    14 Feb 2006, 04:51
    0 0
    Buna Deli!Cit lapte si cite banane ai mincat pe zi?
  •  
    • 7 mesaje
    14 Feb 2006, 18:14
    0 0
    Am gasit reteta pe un site si am incercat-o la plesneala.

Urmata corect, ar trebui sa mananci 10 zile 5-6 banane medii pe zi, cate una impreuna cu un pahar de lapte degresat sau semidegresat.

Eu n-am reusit s-o tin mai mult de 5 zile...dar nu mi-a fost foame cu ea si, in plus, cum mie-mi place cafeaua, mergea bine dupa o astfel de masa (fara zahar sau indulcitori a mea).

Am folosit lapte La Dorna semidegresat si din ala 0,1%, care e zer dupa parerea mea (bun daca-ti place, in Germania se vinde zer la sticla pentru cure de slabire/dezintoxicare sau bai).Mie nu-mi place sa beau lapte, asa ca mi-am facut shake-uri cu blenderul. Si aici trebuie sa fii atenta sa folosesti banane mai verzui, ca alea coapte sau prea coapte, in urma mixarii, dau un gust gretos amestecului.

Shake-urile astea nu se tin la frigider, se fac si se beau pe loc , altfel oxideaza,iar pulpa se separa de lichid, nu vrei sa stii cum arata
  •  
    • 2 mesaje
    14 Apr 2006, 17:33
    0 0
    si ai slabit ceva in cele 5 zile in care ai tinut-o?
    apropos, mananci doar banane si lapte??
  •  
    • 614 mesaje
    14 Apr 2006, 20:47
    0 0
    m-ar incanta sa tin un astfel de regim,din moment ce bananele se afla printre fructele mele preferate
  •  
    • 711 mesaje
    18 Apr 2006, 17:32
    0 0
    deli4m, poti sa dai detalii.Cum exact ai tiunt dieta asta?
  •  
    • 344 mesaje
    18 Apr 2006, 19:23
    0 0
    deli, spne-ne si noua amanuntit, te pup