ati auzit de dieta pe grupe de sange?
-
0 0ati auzit de dieta pe grupe de sange?
ce parere aveti ? credeti ca este buna. mie mi se pare f interesanta dar si f grea mai ales pt mine...am grupa A2.
astept pareri -
buna fetelor!
eu am inceput acum o luna o dieta in functie de grupa de sange..am fost la un nutritionist...si am slabit deja 6 kg.
meniul e destul de consistent, nu mai poftesc deloc la dulciuri(eram o impatimita a dulciurilor), si rezultatele sunt pe masura. E adevarat sunt cateva sacrificii care trebuie facute, cum ar fi asta cu dulciurile. Beau doar apa plata,ceai si cafea cu lapte.Nu sunt o fire ambitioasa dar aveam un plus de vreo 13 kg si m-am hot.sa scap de ele, si vad ca am rezistat tentatiilor destul de bine, adica nu m=am abatut deloc de la dieta prescrisa, si ma simt minunat.
Am incercat fel de fel de diete, am fost la taebo...dar nu slabeam deloc..si ma gandeam tot timpul la felul in care voi arata cand voi fi insarcinata..avand deja acest surplus destul de mare....cred ca asta m-a determinat sa incep regimul si sa ma tin de el.Nu e greu, pe cuvant.
daca vreti m multe detalii sa imi spuneti...va pup -
si mie mi se pare un mod de a te hrani sanatos, nu musai dieta. Dar stie cineva un meniu complet, in functie de grupa sanguina? pana acum am gasit doar repere: nu ai voie aia si aia, mananca asta si asta...adica sunt oferite prea putine variante. Nu ma pot hrani doar cu carne pt ca asa am citit nu stiu unde.
-
Aurora,
o consultatie costa 500.000 lei, eu ma duc de 2 ori pe luna, deci ar fi cam 1.000.000/luna, dar crede-ma ca merita.
intra pe site-ul:www.silueta-naturala.ro
La doctorita de acolo ma duc eu si rezultatele sunt uimitoare, si in plus mananci sanatos si nu renunti la foarte multe...incearca macar 2 sapt.ca sa te convingi.
bafta! -
Cred ca o sa devina o moda dieta asta pe grupe de sange care la inceput m-a revoltat din cauza interzicerii unor fructe, dar mama o tine de 2 sapt si a slabit in prima 3 kg. Nu e prea mult dar avand in vedere varsta... e ceva. A adaptat putin ce a auzit pe la tv dar vad ca ii e bine.Apropo are A2. Oricum consuma mult ceai verde ceea ce nu e rau deloc, indif. de grupa...
P.S. va admir de mult timp dar abia acum mi-am luat inima in dinti sa scriu. Sper sa-mi gasiti si mie un locsor in club!
-
Nutritionistul Gabriel Andronache are perfecta dreptate in tot cea ce spune. Incepand cu alimentele nocive oricarei grupe sangvine si continuand cu cele interzise fiecarei gr in parte, exista numai adevar. Pai cum vrem sa fim sanatosi daca noi ne alimentam cam cu tot ce este nociv;practic nu mai au nici un efect pozitiv alimentele sanatoase daca sunt alaturate cu cele interzise. E logic. Trebuie sa ne hranim sanatos ca sa fim sanatosi, sa ne simtim bine si sa aratam bine. O data ce ne hranim cu alimentele indicate fiecarei gr sangvine in parte nu va mai aparea nici problema slabitului sau ingrasatului pt k, corpul va recapata si pastra greutatea indicata in functie de inaltime. Eu am gr AII si voi respecta alimentatia indicata acestei grupe; treptat dar sigur. Este un mod sanatos de viata
-
Da ! Am auzit de aceasta dieta si chiar am cartea originala "Eat right 4 your type " de D'Adamo (scrisa in limba engleza ( cadou de un prieten foarte bun care s-a intamplat sa fie in America anul trecut si auzind despre carte mi-a cumparat-o ). Chiar si prietenul meu se orienteaza dupa aceasta carte! Parerea mea e ca un sambure de adevar o fi in tot ce scrie in cartea aia, presupun ca s-au facut niste cercetari si niste experiente inainte de a scrie o carte pt publicul din toata lumea !