Contradictiile vaccum`ului?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
10 Feb 2006, 16:470 0Am inteles ca n`ai voie vaccum daca ai fragilitate capilara!
Da ce`i aia? Firele alea rosii mici? Pai am si io vreo 5-6 da`s mici si nu se vad, si sincer toate femelile au dintr`alea! Pana si varamia care e perfectiunea intruchipata!
Am inteles ca daca ai dintr`alea n`ia voie nici masaj anticelulitic, da io am facut si n`am avut nimik! -
13 Feb 2006, 12:08Pai nu stiu ce intelegi tu prin "contradictiile" vacuumului, dar daca te referi la contraindicatii s-au discutat in detalii pe diverse topicuri pe care ai fost chiar si tu prezenta, daca citesti cu atentie sigur ai sa le gasesti.
Si faragilitate capilara din cite stiu eu nu inseamna ca ti se vad "firisoarele", inseamna ca vasele de singe se sparg cu usurinta.
Maica-mii de ex. nu i se vede nici un vas de singe prin piele, da se invineteste imediat.
Si fie vorba intra noi, nu cred ca e persoana careia sa nu i se vada cit de vit vasele de singe prin piele. -
13 Feb 2006, 22:04Pheuuuu, mi`ai linistit, credeam k fragilitate capilara inseamna sa ti se vada venele , vinisoarele. Yeeeee po`sa fac vaccum!
k vase sparte chiar n`am, nici vinete!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness