Dieta pentru ingrasare exista?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Feb 2006, 20:310 0Salut.Toata lumea vrea sa slabeasca,ma intreb oare exista persoane care vor sa se ingrase?Eu una sunt o astfel de persoana.De cand ma stiu sunt slaba,oricat as manca(si mananc non-stop,va asigur)nu se pune nimic.Am fost si la doctor,analizele sunt bune(si cele hormonale)si de simtit ma simt bine.Insa tare as vrea sa mai pun cateva kile si nu stiu cum.Mai e cineva in situatia mea?
-
11 Feb 2006, 15:36Daca nu esti multumita de ce gasesti cauta-ma pe adresa mea de mail, si mai vorbim nu uita sa-mi dai adresa ta si sa-mi zici de unde esti.Pa
voi incerca sa te ajut!
elenus_venus@yahoo.com -
13 Feb 2006, 23:59Se poate, dar pentru mai multe detalii te rog contacteaza-ma la adresa de mail:grimi_spiridon@yahoo.com
-
2 Mar 2006, 09:25Buna! eu lucrez ca si consultant in nutrite si la mine la job am multe colege care au urmat program de ingrasare. Pe mine nu problema asta m-a pasionat ci slabirea
Asa, colegele mele s-au ingrasat cam 4 kg intr-o saptamana, fara sa faca celulita sau alte minuni pe ca le-ai face daca ai papa cu nemiluita
Daca te intereseaza si vrei mai multe detalii uite mailul meu: io_ctin_nutritie@yahoo.com
Numai bine!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness