am slabit

•  
    • 84 mesaje
    6 Feb 2006, 18:58
    0 0
    Buna fetelor.Asa cum v-am promis legat de cura pe care o tin adica cea de 13 zile iata-ma ajunsa si in ultima zi .Tinuta ca la carte am slabit 11kg ,ma simt excelent si sunt foarte fericita.Deci celor care vor sa o tina si au ambitie le doresc succes .Va pup.
  •  
    • 109 mesaje
    6 Feb 2006, 19:25
    0 0
    bravo. care e acea cura de slabire?
  •  
    • 11 mesaje
    6 Feb 2006, 21:06
    0 0
    o tin si eu. am o intrebare. am inteles ca nu trebuie sa maninci nimic in plus fata de ce scrie acolo. dar in minus e vreo problema?
    sport ai facut?
    eu in loc de vita maninc pui. crezi ca e ok?
    merci
  •  
    • 1 mesaje
    6 Feb 2006, 21:13
    0 0
    as dori sa slbesc si eu in medie cam 11 kg.tu ce ai facut, ce regim ai urmat?a devenit dtresant sa am privesc in oglinda si sa vad ca dupa fiecare regim mai pun cateva kg in plus.......te rog mult, spune-mi ce regim ai urmat si daca ai facut si sport!!!raspunde urgent
  •  
    • 15 mesaje
    7 Feb 2006, 11:05
    0 0
    noeel ...
    poti ,te rog sa imi scrii si mie aceasta cura?
    as vrea sa pierd si eu cam 10 kg
    adresa adriana81@zappmobile.ro

multumesc
  •  
    • 403 mesaje
    7 Feb 2006, 14:19
    0 0
    BUNA.AI SLABIT, AI SLABIT DAR CHIAR NU AI DE GAND SA NE DAI SI NOUA REGIMUL TAU? HAI TE RUGAM NU NE MAI FIERBE ATAT.IL ASTEPTAM CU NERABDARE IAR EU LA VIOCRIS@EVA.RO.
    ITI MULTUMESC.
  •  
    • 136 mesaje
    7 Feb 2006, 15:21
    0 0
    11 kg in 13 zile....cam mult,cam rpd.ai mare grija sa nu apara efectul de yoyo
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Feb 2006, 20:26
    0 0
    + vergeturi, demineralizare, anemie si cate si mai cate...

ma, potoliti-va cu dietele astea "minune", ca sunt boala curata...
  •  
    • 84 mesaje
    7 Feb 2006, 20:41
    0 0
    buna si scuze ,deci dieta o gasiti eu am mai deschis o data acest subiect,deci il gasiti la CURA de 13 ZILE doua trei pagini inapoi.acolo este cura.In rest nu ai voie sa inlocuesti nimic nu ai voie sa mananci mai mult decat gramajul dat in reteta.Nu ai voie absolut nimic sa mannci decat ce este scris acolo fetelor nici macar o guma de mestecat si foarte multa apa 2L pe zi sau mai mult.scuze eu intru doar o data pe zi dci daca vreti sa mai intrebati cate ceva eu incerc sa va stau la dispozitie.va pup
  •  
    • 84 mesaje
    7 Feb 2006, 20:53
    0 0
    am adus reteta pe prima pagina imi cer scuze am calc virusat si scriu foarte greu de aceea nu am scris-o.
  •  
    • 84 mesaje
    7 Feb 2006, 20:59
    0 0
    sport nu am facut dar am facut masaj 2ore d 2 ori pe saptamana masaj agresiv pt celulita nu vreti sa stiti cat este de dureros dar da rezultate.Saptamana asta urmeaza sa ma apuc si de sala mai exact bicicleta si banda.
  •  
    • 84 mesaje
    7 Feb 2006, 21:01
    0 0
    crema de masaj pe care o folosesc este de la ARDES e super si este chear in potriva celulitei
  •  
    • 2 mesaje
    8 Feb 2006, 19:42
    0 0
    M-ar interesa si pe mine regimul 13zile.Nu vreau sa slabesc decat 5kg. dar nu stiu ce sa mai incerc. Pupici!
  •  
    • 2 mesaje
    8 Feb 2006, 19:43
    0 0
    M-ar interesa si pe mine regimul 13zile.Nu vreau sa slabesc decat 5kg. dar nu stiu ce sa mai incerc. Pupici!
  •  
    • 452 mesaje
    25 Feb 2006, 12:05
    0 0
    Buna !ai putea sa-mi spui de unde as putea sa cumpar si eu crema de masaj ARDES? Multumesc mult si astept raspuns...pa
  •  
    • 136 mesaje
    25 Feb 2006, 12:10
    0 0
    Fetelor, la orice crema anticelulitica efectul cremei e 5%, restul de 95% e masajul. Pana la urma dc faci un masaj energic si prelungit poti folosi si crema de corp...
  •  
    • 1 mesaje
    25 Feb 2006, 18:30
    0 0
    buna, te rog vreau si eu dieta de 13 zile, daca poti adresa mea este ellamyella@yahoo.com. Te rog ai fi de un real folos, sunt intr-o pasa tare rea si m-am ingrasat
  •  
    • 501 mesaje
    25 Feb 2006, 23:47
    0 0
    dieta asta este, de fapt, inceputul unui stil de viata. se tine 7 sau 13 zile in functie de kilogramele pe care le pierzi...si le pierzi intr-adevar, repede... dupa aceea nu ai voie sa te reintorci la alimentele nesanatoase (dulciuri, prajeli, sucuri, cartofi, cascaval, fainoase).
    Practic tre sa te limitezi la carne fiarta sau la gratar, legume si fructe, apa plata, branza si iaurt dietetice si oua si sa uiti complet...sau aproape compet... de bobo, cioco si alte bunatati.
  •  
    • 19 mesaje
    26 Feb 2006, 08:24
    0 0
    este riscant sa slabesti asa de brusc pentru ca exista riscul sa-ti slabesti organismul pentru ca nu-i oferi portia zilnica de vitamine si micronutrienti de care are atata nevoie. Eu am urmat cu ceva timp in urma o dieta pe baza de plante, care a dat rezultate f. bune.Nu m-am chinuit cu sedinte de masaj cu salile de gimnasica.A fost f. comod si placut si de atunci ma mentin la greutatea pe care am obtinut-o.Si nici nu este mai costisitoare decat toate metodele chinuitoare la care va supuneti.Pentru ma multe detalii ma puteti contacta la adresa:grimi_spiridon@yahoo.com
  •  
    • 289 mesaje
    26 Feb 2006, 21:41
    0 0
    Fetelor,nu va infometati ca nu rezolvati nimic.11 kg in 13 zile mi se pare foarte mult si ai grija ca le vei pune la loc.Mai bine slabesti cu sport si mancat rational.