am slabit
-
0 0Buna fetelor.Asa cum v-am promis legat de cura pe care o tin adica cea de 13 zile iata-ma ajunsa si in ultima zi .Tinuta ca la carte am slabit 11kg ,ma simt excelent si sunt foarte fericita.Deci celor care vor sa o tina si au ambitie le doresc succes .Va pup.
-
buna si scuze ,deci dieta o gasiti eu am mai deschis o data acest subiect,deci il gasiti la CURA de 13 ZILE doua trei pagini inapoi.acolo este cura.In rest nu ai voie sa inlocuesti nimic nu ai voie sa mananci mai mult decat gramajul dat in reteta.Nu ai voie absolut nimic sa mannci decat ce este scris acolo fetelor nici macar o guma de mestecat si foarte multa apa 2L pe zi sau mai mult.scuze eu intru doar o data pe zi dci daca vreti sa mai intrebati cate ceva eu incerc sa va stau la dispozitie.va pup
-
dieta asta este, de fapt, inceputul unui stil de viata. se tine 7 sau 13 zile in functie de kilogramele pe care le pierzi...si le pierzi intr-adevar, repede... dupa aceea nu ai voie sa te reintorci la alimentele nesanatoase (dulciuri, prajeli, sucuri, cartofi, cascaval, fainoase).
Practic tre sa te limitezi la carne fiarta sau la gratar, legume si fructe, apa plata, branza si iaurt dietetice si oua si sa uiti complet...sau aproape compet... de bobo, cioco si alte bunatati. -
este riscant sa slabesti asa de brusc pentru ca exista riscul sa-ti slabesti organismul pentru ca nu-i oferi portia zilnica de vitamine si micronutrienti de care are atata nevoie. Eu am urmat cu ceva timp in urma o dieta pe baza de plante, care a dat rezultate f. bune.Nu m-am chinuit cu sedinte de masaj cu salile de gimnasica.A fost f. comod si placut si de atunci ma mentin la greutatea pe care am obtinut-o.Si nici nu este mai costisitoare decat toate metodele chinuitoare la care va supuneti.Pentru ma multe detalii ma puteti contacta la adresa:grimi_spiridon@yahoo.com