am o mica intrebare
-
0 0Ce zice-ti,la o inaltime de 1,68 inaltime este mult daca am 55 kg.Eu spun ca ar trebui sa slabesc putin dar cum nu am nici o prietena aici trebuie sa ma sfatuiesc cu cineva.Macar un pic de pe fese,solduri,burtica,nu vreau sa fiu slaba,dar as vrea sa revin la niste forme.Ce zice-ti sunt eu obsedata sau poate chiar trebuie sa slabesc putin
Va pup dulce si va doresc o duminica frumoasa -
Conteaza foarte mult felul in care esti tu construita...eu am exact datele tale: aceeasi inaltime, aceeasi greutate, si eram ca si tine obsedata de slabit...pana cand m-am vazut in pozele de asta vara: aratam ca un schelet!! Am oase mari...astea trag f mult la cantar. Daca ai oasele mai subtiri...altfel se pune problema.
Cred ca exercitiile fizice nu-ti strica. Iti mentii tonusul. Succes -
Eu am 1.74 si 60-61 kg.
Bineinteles ca mereu mi-am dorit sa slabesc vreo 3 kg dar nu prea am reusit sau am reusit f greeeeu.
Partea buna e ca desi n-am ajuns niciodata sub 57, nici n-am urcat mai mult de 62.
Imi permit sa dau un sfat pentru cele care au postat si care vad ca au cam acelasi raport greutate/inaltime ca si mine : pt noi aerobicul e de aur, credeti-ma.
Eu am facut aerobic 2 luni, de 3 ori/spat (mi-am tot promis ca ma reapuc...off) si rezultatele au fost super.
De pe solduri s-a topit colacelul, fundul parca s-a facut mai ferm
, tonusul muscular si psihic super-bun !
Asadar, pe langa faptul ca retusati micile imperfectiuni, dobanditi si un tonus psihic de invidiat
Succes !