diete hipocalorice
-
0 0Mai fetelor,vrea cineva sa incerce sa manince de toate dar mai putin?M-am cam saturat de atitea restrictii alimentare,as vrea sa incerc o dieta hipocalorica,cam la 1200calorii pe zi.Eu am inceput de aziD-am mincat o portocala si 1 greph,P-am mincat o shaorma facuta de mine,o lipie,2 linguri de fasole verde cu usturoi,1 ou fiert cu salata de varza dulce cu otet fara ulei,gustare-inca 1-2 fructe si seara am sa maninc 1iaurt cu 2-3linguri de cereale.A mai incercat careva o dieta hipocalorica,a dat rezultate?Va pup si numai bine!
-
Se pare ca nu vrea nimeni sa incerce o dieta hipocalorica,dar sa stiti ca da rezultate.Ieri aveam 63kg,azi am 62kg,desi aseara mi-am facut si kilo-kick-ul,nu cred ca am slabit 1kg de la el.Nu-i nimic am sa incerc singura si am sa va tin la curent.Azi am sa maninc asa
- 1mar ,1 para,1 greph.La P -50g de paste cu 1 ou si o salata,G -1 mar,1 para si S -1iaurt cu 2-3 linguri de cereale.Va mai spun miine cum stau,va pup si numai bine! -
asta am incercat si eu imediat dupa sarbatori cand aveam 62kg, acum am 58, vreau sa ajung la 54-55 insa am constatat ca nu mai dau nimic in ultima vreme, nici nu pun dar nici nu dau, am combinat si cu sport, nu in fiecare zi insa macar de 3-4 ori pe spat, alergat sau exercitii pt abdomen, brate, picioare, am un dvd. Vreau sa incerc o spatamana in care sa alerg in fiecare zi minim o ora si sa mananc tot asa sub 1200 calorii, sa vedem ce iese.
-
Buna Betsy!Stii cum e,primele kg se dau mai usor jos,rabdare.Eu am inceput de simbata,fara sa trisez,aveam 63-64kg(cintarul nu este electronic),acum am 62kg.Eu m-as multumi pina la vara cu 5-6kg,adica 1-2kg pe luna.Oricum la 60kg nu mai ai ritmul de slabire de la 80kg,slabesti mai greu cind ai mai putine kg.Chiar daca nu voi mai slabi asa mult,macar nu ma infometez si nu imi distrug organismul cu diete foarte drastice.Te pup si numai bine!
-
si eu am inceput chestia asta de vreo doua saptamani .in prima saptamana am retinut apa de aveam mai mult cu un kg. iar pe la mijlocul sapt. a doua aveam mai putin cu juma' de kil. merg la fitness aproape in fiecare zi, mananc multe fructe intre mese, beau apa si mananc fara grasimi.Doamne ajuta, ca vreau la vara sa vad cantarul la 63-64 de la 69,5 de azi.E f. important pt. mine ca la vara ma marit religios, adica cu corochita alba si apoi plecam in luna de miere unde bineinteles va trebui sa imbarc costum de baie.
daca aveti idei cum sa ne facem dieta mai usoara nu le tineti numai pt. voi. eu de exemplu beau o cana de ceai verde dupa mesele principale.
bafta gagici si sa fiti iubite. -
Allain dear, ne intalnim din nou. Stai linistita, nu esti singura, si eu tin aceeasi dieta. De fapt e mai mult decat o dieta, e un mod corect de alimentatie. Eu ma simt foarte bine (am inceput pe 16 ian), deja nu mai e un chin. Evident, mai sar de 1100 kcal, se mai intampla, iar in week-end imi fac cate o pofta (de ex.tarta cu capsuni, portie mica de popcorn la film etc.). Inca nu am dat spectaculos jos (e doar 1 kg) dar important e ca ma simt bine. Si fac si sport, asa ca...
Iti recomand cartea aceea scrisa de doctorita aceea
- hai sa nu mai facem reclama - pe mine m-a ajutat (sfaturi, trucuri etc.).
Si eu sunt cuminte azi: 2 felii de paine cu branza light + 1 ardei (dimineata), 1 mar mare la 12, piept de pui + salata la pranz, 1 iaurt cu un baton cereale Fitness simplu pe la 17 si seara o portie de ciorba cu legume. Si uite asa s-au facut 1000 kcal. La care probabil ca se vor mai adauga 100-200 kcal sub forma de 2 cubulete de ciocolata sau 2 lingurite de Nesquick daca ma paleste pofta de dulce. -
Te pup Debbie!Eu am mincat cam asaD-1kiwi,3 felii de gutuie; P-50g paste cu legume mexicane si o salata cu de toate;S-azi am calcat in strachini,dar promit ca miine sunt cuminte,nu va spun ca-mi este jenaaaaaa!Miine am asa
-fructe in afara de banane eu maninc de toate;P-am facut conopida cu pui la cuptor,la aspect pare apetisanta,va spun miine cum a fost;S-1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale;Gustare-tot fructe.De saptamina viitoare o sa fiu mai disciplinata,imi schimb programul de la serviciu in tura de dimineata,asa o sa-mi ordonez orarul meselor mai bine!Va pup si numai bine! -
Unde ai gasit cartea Dr.Bilic,eu am intrebat la librarie si mi-au spus ca nu o au!Retetele nutritionistilor in general merg,cu conditia sa te tii de ele,eu ,cam trisez si atunci nu merge nimic.Si sotul meu e un mare mincator de dulciuri,alaturi de copil,deci ispitele ma impung de la spate!Te pup si numai bine!
-
Salutare!
Inainte de toate (ca sa nu uit...): la naiba tu cand dormi? Ai scris si la 12 azi-noapte si dimineata la 7 ?! Si eu sunt nocturna da' pana la 10-11 nu citesc nici mail-urile
Cartea o gasesti la Diverta din Mall-uri (eu de acolo am luat-
- daca esti din Bucuresti. Sau, daca s-a epuizat stocul vezi ca in supermarket mai gasesti cutia de Nestle Fitness impreuna cu o brosurica, un fel de rezumat al cartii. Sigur te va ajuta si asta.
In rest, cum merge? Eu aseara am mancat inghetata
Da' am voie maxim 100-150 g din fructe, fara cioco, alune, nuci etc. Plus ca aia a fost tot aseara.
Eu am noroc cu sotul pt ca nu-i plac dulciurile, plus ca vine tarziu si astfel pot manca singurica de seara (deci nu poftesc la fripturile lui).
Azi vreau sa fac pui cu bambus (mor dupa el!) pt cina si sper sa apuc sa mananc pana la 21, ca sa se digere pana la 1 cand ma culc. -
He, he, he. Iti trebuie piept de pui dezosat (1/2 kg), 2 ardei (idel unul rosu, unul verde - pt culoare), 2 cepe si 1 borcan de bambus (felii, in apa). Calesti puiul taiat fasii in putin ulei de masline, apoi dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa si ardeiul pana se inmoaie (nu trebuie prajite) si la urma bambusul. Sare, piper dupa gust.
Bye -
Neata la toata lumea!Sunt tare dezamagita,aseara cintarul arata 62kg iar azi dimineata 63kg,si ieri am gresit doar cu 5 smochine!Azi nici nu stiu ce sa-mi mai gatesc,D-am mincat deja,aproape 200ml de lapte cu 4 linguri de cereale,plus o cafea,dati-mi si voi o idee pentru prinz si seara!Va pup si numai bine!
-
Salutare! Ti-am zis ca eu "functionez" de-abia dupa ora 11 !
Conserva de bambus gasesti la Gima si la Mega Image (sunt niste borcane subtiri si inalte si coste undeva in jur de 80.000).
SI eu am gresit ieri, dupa ce am fost cuminte toata ziua, am bagat seara prostii (dulciuri in special). Sa vedem azi, poate ma ambitionez, mai ales ca merg la sala - stii cum e, pacat de efortul de la sala daca dupa aia bag de sparg