cine ma ajuta si pe mine

•  
    • 17 mesaje
    3 Feb 2006, 11:41
    0 0
    Am si eu o problema ca toate celelalte,vreau sa slabesc c-am cinci kg,dar ce ma deranjeaza este burta si soldurile.Credeti ca pot face ceva sa scap de ele.Am incercat multe diete dar nu prea dau rezultate
    Va pup si sper sa ma ajutati
    Pupici
  •  
    • 449 mesaje
    3 Feb 2006, 13:35
    0 0
    chestia cu slabitul 5 kile parca n-ar fi asa de greu de atins. dar cand slabesti, slabesti cu totul. daca te deranjeaza burtica si soldurile (pe cine nu deranjeaza, ma intreb) mergi la sala. le mai poti remedia un pic, dar nu poti scapa de ele definitiv. ce bine ar fi!
  •  
    • 41 mesaje
    3 Feb 2006, 19:09
    0 0
    ceao fetelor, si eu am probleme ca fac burta mare dar eu sunt si slaba..e un lucru mai ciudat.Ce pot sa-ti zic e sa faci abdomene in fiecare zi daca poti si in 1 saptamana o sa se vada rezultatul. Eu vara am facut asa si chiar s-a vazut rezultatul..dar acum m-am lasat si iara fac burtica...si tare as vrea sa ma ingras in restul corpului dar vad ca mi se pune tot pe burta
  •  
    • 1 mesaje
    24 Feb 2006, 10:42
    0 0
    Buna.
    Am si eu o problema, m-am ingrasat, dar nu imi pare rau, din contra, dar nu imi place ca am facut burtica. Imi place restul dar nu stiu cum sa scap de burtica.
    Am inteles ca ai facut abdomene in fiecare zi,si au avut rezultat, vreau sa stiu cam cate faceai, si cand le faceai seara, dimineata, dupa ultima masa?
    Te rog, sper sa nu te deranjez prea mult.
    Mersi, o zi buna.