retentia apei in organism
-
0 0De o saptamana tin o cura de slabire cam asa: fara grasimi,fara zaharuri, multa apa, ceai verde dupa fiecare masa, multe fructe si legume, Fitness.
Acum cand m-am cantarit aveam cu 1 kg
mai mult decat acum o saptamana.
Cred ca retin apa in organism, nu :o
!
Altfel cum se poate explica? Nici nu stiu cum pot sa imi dau seama ca retin apa ca nu am mainile sau picioarele umflate cum am auzit la prietenele mele.
Mai este cineva care a patit asa ceva?
Va multumesc anticipat. -
saraca de tine! imi inchipui cat esti de suparata. si eu am patit odata asa ceva. cand am trecut de la dieta cu proteine la dieta cu supa de varza. imi venea sa mor cad vedeam ca, cantarul se arunca-n sus.
vezi nu manca prea multe frukte, deoarece contin multi carbohidrati.carbii sunt aia care leaa apa in tesuturi.
te pup. nu mai dispera ca trece. -
S'ar putea sa fie din cauza schimbarii stilului de alimentatie ! Cat despre fitness ce pot sa spun? ca m'am apucat de 2 saptamani si am pus deja 2 kg?
ti s'au incordat muschii pe tine ca sa zic asha, e normal, o sa'ti revii! nu bea apa in timpul antrenamentului decat sa'ti umezesti gatul
atunci kiar se retine -
este bine sa bei apa in timpul antrenamentelor de fitness. vezi mai multe amanunte pe www.getfit.ro pe forum la capitolul girl's stuff.
probabil ca ai pus ceva mmuschiuleti pe tine si e normal la inceput ...nu cauta slabirea in kilograme. cea mai motivanta chestie pe care o poti face este sa iti faci o poza a corpului inainte si una dupa o luna si atunci vei vedea progrese si vei merge mai departe...chestia cu kilogramele e inselatoare uneori.