afisos

•  
    • 7 mesaje
    1 Feb 2006, 10:19
    0 0
    Este cineva care imi poate da detalii despre aerobic la afisos.Eu am fost la fitness cu mult timp in urma dar asi vrea sa stiu orentativ pretul unui abonament lunar si daca cineva imi poate recomanda o instructoare buna acolo
  •  
    • 767 mesaje
    1 Feb 2006, 17:02
    0 0
    Eu merg frecvent la masaj, cardio si fitness. Dar ma pot interesa cat e abonamentul de aerobic. Ideea e ca la aerobic e balamuceala de cele mai multe ori, adica e full. Se fac programari din timp etc.
    Eu sunt foarte multumita. Din pacate au anuntat ca scumpesc (considerabil) si nu prea pica bine.
  •  
    • 1135 mesaje
    2 Feb 2006, 09:40
    0 0
    Eu merg la cardio si fitness si imi place, mai ales daca ajung la 6, cand e mai liber, pentru ca apoi se cam aglomereaza. La aerobic am vazut ca e cu programare. Telefonul lor e 2315134, suna si afla cat e abonamentul. Asta plus cardul pe care il platesti prima data, care e 55 lei.

Debbie, tu cand mergi, ca poate ne vedem pe acolo?
  •  
    • 767 mesaje
    2 Feb 2006, 14:12
    0 0
  •  
    • 767 mesaje
    2 Feb 2006, 14:13
    0 0
    Eu vine destul de tarziu, 19.30-20-20.30, de multe ori plec dupa 21.
  •  
    • 1135 mesaje
    2 Feb 2006, 16:14
    0 0
    Ee, prea tarziu pentru baba, la 9 eu deja sunt in pat. Ma rog, nu chiar... ca aseara mi-a placut mult cum m-a muncit Dan la sala, asa ca am stat vreo 2 ore, de ma daduse barbatul disparuta.
  •  
    • 309 mesaje
    2 Feb 2006, 18:14
    0 0
    Anatea, vreau si eu sa fac fitness si cardio la Afisos curand. Poti sa-mi spui te rog daca ai varianta cu antrenor personal si daca da, cum ti se pare si daca intr-adevar merita?
  •  
    • 767 mesaje
    2 Feb 2006, 18:57
    0 0
    Au program de antrenor personal. Din cate stiu te mai costa ceva in plus dar sta dupa tine non-stop.

Anatea, pai se pare nu prea o sa ne intalnim sau ... mai stii? Cand mai mergi, au as vrea sa vin duminica.
  •  
    • 1135 mesaje
    3 Feb 2006, 09:19
    0 0
    N-am varianta cu antrenor personal, dar cand e Dan instructor, nici nu prea ai nevoie. Din cate am remarcat, se ocupa tare bine de toata lumea, arata cum se fac exercitiile, supravegheaza, etc. Pe ceilalti n-am apucat sa-i cunosc, dar nu prea am avut aceeasi impresie.

Debbie, eu merg mai mult in timpul saptamanii, ca mi-e aproape de servici. Cam lunea si joia, in principiu, de la 6 pana la 7.30 - 8.
  •  
    • 767 mesaje
    3 Feb 2006, 14:19
    0 0
    Spune-mi, mergi doar de 2 ori pe saptamana? Ce rezultate ai avut si dupa cat timp? Uite, eu vin la Afisos de cativa ani, dar cu pauze si lucram de capul meu. De la mijlocul lui decembrie am inceput sa vin de 3 ori pe saptamana si sa lucrez organizat, cu antrenor. Acum am o schema de lucru pe care o urmez strict. Nu se vede la kg dar se vede clar la tonus muscular, celulita - mai ales abdomen, coapse, fund. Evident, mai e de lucru, sper ca pana la vara sa arat si mai bine
  •  
    • 1135 mesaje
    3 Feb 2006, 15:20
    0 0
    Merg doar de o luna, asa ca rezultate, in afara de febra musculara inerenta nu prea am momentan, dar ma simt bine, merg cu drag. Eu nestiind exact ce sa fac/cum sa fac, am apelat la instructor, sa ma ghideze, dar nu in varianta de instructor personal. Si pot sa spun ca mi-a placut pana acum. Mi-au explicat care ar fi rutina, ca la sfarsit trebuie neaparat sa fac minim 20 min cardio (am ceva kilograme, multe, in exces). Asa ca, pe langa dieta, sper sa le dau jos fara sa atarne pielea si muschii pe mine. Tu cu cine faci?
  •  
    • 767 mesaje
    3 Feb 2006, 15:33
    0 0
    Eu am lucrat foarte bine cu Stefan, care acum nu mai lucreaza acolo. Acum, asa cum spuneam, aplic schema de exercitii singura dar mai cer sfatul instructorilor pt ca evident se intampla sa nu faci totul corect sau sa simti nevoia sa mai schimbi exercitiul pt o anumita grupa de muschi.
    Cardio fac de incalzire, la inceput: 20-25 minute de banda si 5 de stepper.
  •  
    • 767 mesaje
    9 Feb 2006, 10:57
    0 0
    Anatea, ai mai fost la sala? Cum merge?
    Sa imi spui daca mai descoperi exercitii noi si interesante
  •  
    • 1135 mesaje
    9 Feb 2006, 14:12
    0 0
    Am fost, cum sa nu. Si azi merg, desi nu stiu ce am, dar m-a luat un somn si o lene... sper sa nu ma sucesc si sa ajung totusi. Saptamana asta n-a fost prea interesant, instructorul asta nu prea m-a muncit. Asa ca astept cu drag saptamana viitoare, chit ca o sa fiu franta dupa un antrenament. Tu cu ce te lauzi?