nu mancatului dupa16
-
0 0daca vreti sa stiti la mine chiar a functionat nu am mancat nimic dupa ora16 si am slabit 5 kile in3saptamani daca ar citi vreun nutritionist probabil k m ar strange de gat
dar sunt avantaje dimineata se poate balota ce se doreste si mai sunt si alte plusuri.va pup si succes si mai ales multa hotarare -
de 2 ori pe saptamana mai mancam mere cu portocale si kiwi,nu banane sau un iaurt normal,simplu sau cu fructe.dar acum 6yile pe sapt nu mai manac nimic dupa ora17 si o data pe saptamana,o zi adica,mananc tot ce vreau cand vreau si cat vreau si cam asta e.bineinteles cu o ora de sport de2ori pe saptamana eu sar coarda,nu merg la sala deocamdata.si asta e!
-
Super misto daca a functionat la tine! Bravo! Eu ma abtin la mancare dupa 19-20 (in conditiile in care ma culc dupa ora 1). Dar ma gandesc ca daca nu mai mananci nimic dupa 16 asta inseamna ca pana la urmatoarea masa sunt minim 16-17 ore de pauza...oare e bine pentru stomac? Mi se pare cam mult...
-
stiu ca ai dreptate dar la mine factorul psihologic nu ma lasa sa pap si mai incerc asaa,gen cativa biscuiti sau mere dar mai rar.tot imi propun sa introduc din nou ceva fructe vreo2yile p sapt dar e greu sami conving mintea,care imi tot transmite k poate ma ingras la loc.mai mananc o lingurita de miere seara sau o bomboana daca mi se face pofta de dulciuri.nu faceti ca mine prea mult timp
-
dupa ora 18 nu se mananca absolut nimic se bea doar apa.Si pentru a rezista tentatiilor se inverseaza mesele.Dimineata se mananca de pranz, la mrinz se mananca de dimineata si daca v-ati obijnuit sa mancati ceva mai mult mincati pe la 17.50 inca ceva.Dupa 18 nimic............Salatele si mai ales merele seara (in special pntru cele cu probleme de digestie) dau stari de agitatie in timpul noptii si va treziti obosite.Am citit intr-un tratat de medicina si dieta cu ani in urma cum ca merele seara produc ceva in stomac de genul alcolului si dau stari de ameteli si chiar dureri de cap(numai mincate seara inainte de culcare), in rest sunt f.f.necesare.Cum credeti eu v-am spus ce stiu eu.Chestia asta cu nemicatul seara pe mine m-a ajutat.Succes!!!!!!!!!
-
ely07 interesant,nu stiam chestia cu merele...oricum trebuie sa marturisesc ca uneori ma trezesc pe la7 si mamanc vreo3biscuiti si dupa aia daca am timp mai dorm.in rest mi s a obisnuit corpul cu nemancatul asta si nu prea mi e pofta de nimic,doar in ziua de vineri cand am decretat o ziua de hapait
si mananc de toate.am observat o chestie imbucuratoare de vreo3sapt am reusit sa slabesc in centimetri,nemancand paine,doar cereale la micul dejun,care mi au tinut de foame pana la pranz.apa beau,dar cxred ca nu destula la asta mai am de lucrat
voi beti ceai verde? -
Draga mea, ai ajuns la faza de platou. Cu siguranta ca cu o gandire criminala de genul "nu mananac dupa ora 16.00, caci vai! ma gandesc ca ma ingras!" meniul de peste zi nu acopera nevoile REALE ale organismului tau. Din pacate, tu ti-ai biciuit organismul cu o dieta nesanatoasa. Cum adica sa treaca 15-16 ore pana la urmatoarea masa? Total NEREALIST si total NESANATOS. Chiar crezi ca merita??? Este vorba de sanatatea ta!!! Sunt convinsa ca nu ai luat vitamine, ca nu ai consultat un medic sa vezi daca un astfel de regim drastic este potrivit(6 kile in 3 saptamani????). Esti sigura ca nu esti anorexica deja si in acest caz vorbim de o dereglare psihica? Si te rog, fii mai responsabila cu viata ta, organismul tau si cu ceea ce postezi pe aici! Nu toate regimurile sunt si sanatoase si cred ca asta ar trebui sa fie pe primul plan: sa slabim, dar sanatos!
-
Miriamm, ar fi pacat sa iti spun sa faci cateva exercitii. Este absolut ineficient sa faci 5 minute azi, 10 sambata si inca o data saptamana viitoare, asta daca mai chef. Daca tot te-ai ambitionat si vrei sa slabesti si sa te mentii, mergi si fac sport. Iesi din casa, acasa nu se face nimic eficient si de durata. Alege un sport care sa ti se potriveasca: aerobic, jogging, sala, inot etc.
Eu fac jogging + sala de 3 ori/saptamana cate 80-90 de minute + masaj o data/saptamana. SI as merge si la inot dar au scumpit mult unde mergeam ...
-
multumesc de pareri le respect pe toate.anorexica nu sunt am fost la un doctor dar am recunoscut deja problema mea psihologica de care incerc sa ma dezbar incet dar sigur.de inot o sa ma apuc dar si unde mergeam eu am scumpit al naibii de mult gasesc eu altceva..sper
de acord cu slabitul sanatos,mai greu cu practica
-
miriamm si eu am slabit 5 kg in 3 saptamani si de 2 saptamani mananc dimineata pe burta goala un grepfruit si un kivi,bine ca mai fac si putina miscare si dupa ce am citit ca sari coarda,mi-am cumparat si eu una si sar.tu cate minute sari?am renuntat si eu la mancare seara dar dupa 18,mai mananc un fruct(acum de ex mananc o mandarina).Va pup
-
lorisor,eu sar coarda cam timp de 20 min dar cu pauze,ca mi a luat ceva timp sa ajung la performanta asta
mi a yis un kinetoterapeut ca saritul corzii e un exercitiu f complex pt ca antreneaza cam toate grupele de muschi si te obliga sa stai cu spatele drept,eu avand si scolioza sa speram ca o sa functioneze succes -
in capul meu e mare harababura!! mai intai am inceput sa ma simt obosita, apoi tot mai rau; de cateva zile am scapat de obsedanta idee ca as avea hepatita. pana aici toate bune..sau aproape. sunt ani buni de cand imi tot spun ca o sa slabesc si o sa ma simt bine dar fara nici un rezultat. acum insa imi este greata doar cand vad mancarea, ma doare ficatul, si mananc ce simt ca parca nnu imi face greata. iar cand ma apuca nervii mananccccc. intru si eu in vorba pentru ca am nevoie de ajutor, de sprijin moral ca sa imi dau seama ce imi face bine si ce nu.