Tratamente corporale la preturi mici

•  
    • 69 mesaje
    25 Ian 2006, 19:24
    0 0
    Buna fetelor, de mult timp nu am mai intrat pe acest forum. Va salut pe toate si sper ca cele care au tinut regimul Montignac si-au atins obiectivele. Eu mi-am deschis un salon de infrumusetare corporala, nu ii spun numele pentru a nu incalca regulile forumului.
    Mona
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 08:33
    0 0
    oops...publicitate... vai de capul tau, sa vezi cind or sa inceapa "desteptele" sa-ti sara in cap....poate ai noroc si-ti sterg administratorii subiectul pina atunci...
  •  
    • 627 mesaje
    26 Ian 2006, 10:21
    0 0
    exact ,mona ,stai sa vezi cand o sa inceapa "desteptele" sa te atace ,sau o sa creada ca esti un dintre noi ,care deja am fost atacate ,si ne-am schimbat indentitatea! Mai bine zic sa stai linistita ,si eu am fost atacata si NICI MACAR NU AM SPECIFICAT CA AM SALON ,si Andreea de la BT, si lista poate continua.
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 11:43
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi. Mi se pare ciudat, eu nu vreau decat sa ofer un cadou evelor care m-au ajutat cu sfaturi cand am avut nevoie. Am invatat multe de la voi si vreau sa va rasplatesc asa cum pot. Mai ales ca pe acest topic, dieta, toate suntem interesate de astfel de tratamente, dar de multe ori nu ne permitem. De aceea am vrut (si vreau in continuare) sa ofer un bonus, un cadou evelor. In definitiv, acest forum e aici pentru a ajuta femeile sa arate mai bine, sa discute, sa isi dea sfaturi, sa propuna diete, tratamente etc care au dat rezultate. Asa cum se discuta despre marci celebre, de ce nu s-ar putea discuta si despre salonul meu. Pana la urma, am posibilitatea si dorinta de a ajuta. Am destula publicitate: in majoritatea revistelor pentru femei, am site, am campanii online pe diverse site-uri, fluturasi etc etc. Demersul meu de a veni pe forum nu este unul egoist, chiar daca s-ar putea interpreta asa. Cand am facut voucherele cu bonus, pe voi v-am avut in minte de la inceput.
    Daca voiam sa imi fac publicitate, o faceam, putand sa imi dau mailul de la salon, indicand astfel, indirect, numele salonului. Totusi, mi-am dat emailul de la job. Ma rog, sper sa se inteleaga demersul meu.
    Va pup si multumesc,
    Mona
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 11:57
    0 0
    Oricum ai da-o tot publicitate e, ca nimeni n-o sa-si imagineze ca ti-ai facut salon pt. opere de binefacere si vouchere cadou...
  •  
    • 483 mesaje
    26 Ian 2006, 12:08
    0 0
    Buna mona23!Sunt interesata si doresc sa aflu mai multe detalii, poti te rog sa-mi trimiti numele site-ului pe email-ul de aici asta ca sa nu se supere fetele?!
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 12:38
    0 0
    Sigur ca nu mi-am deschis salonul pentru a face ceva cu viata mea si nu suntem vreo institutie caritabila. Este evident ca vreau sa castig din afacerea asta. Ceea ce voiam eu sa spun este ca evele vor avea intotdeauna un loc aparte in sufletul meu pentru ca sfaturile si ajutorul pe care le-am gasit in comunitatea aceasta au fost binevenite si inca sunt. Intru si mai citesc ce mai scrieti cat de des imi permite timpul. Din acest motiv, invitatia si tratamentul special pe care doresc sa il acord evelor nu provine din mercantilism. Puteam sa spun "veniti la salon". Fara vouchere, fara nimic altceva. Si tot imi era si mie de ajutor, dar si celor interesate, pentru ca orice femeie isi doreste sa gaseasca timpul si banii necesare unui astfel de tratament corporal. Sunt la inceput, inca nu sunt atinsa (si sper sa nu fiu niciodata) de febra castigului cu orice pret. Dorinta mea cea mai de pret este ca femeia sa se simta minunat la salon si sa vada rezultatele asteptate. Satisfactia provenita din asta nu este totul, nu voi spune ca asta mi-e de ajuns. Dar fara asta, am facut totul degeaba.
    Mona
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 12:46
    0 0
    Oops, m-am exprimat aiurea: "sigur ca NU MI-AM deschis salonul pentru a face ceva cu viata mea..." are un "nu" in plus . Voiam sa spun, evident, ca mi-am descis salonul pentru a face ceva cu viata mea...

Medeea2004, ti-am trimis 2 mailuri dar mi s-au intors ambele: "mail delivery failure". Mai bine scrie-mi tu pe mona@kennomedia.com si iti dau reply imediat cum il primesc.
  •  
    • 627 mesaje
    26 Ian 2006, 12:56
    0 0
    Din aceleasi motive si noi am deschis saloane ,ptr ca pe parcurs ,acum esti la inceput ,ai sa iti dai seama ca nu este o metoda de imbogatire ,desii unele "eve" care SIGUR mai devreme sau mai tarziu ,te vor ataca ,sunt de alta parere.Ai sa vezi......
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 13:12
    0 0
    Ai dreptate, stiu ca nu ma voi imbogati. Nu e "lovitura secolului" nici pe departe. Dar ai o satisfactie sufleteasca, e un mediu linistit, cu atmosfera placuta, in care te simti bine. Fetele vin, se simt bine, fac ceva pentru ele insele si descopera ca, treptat, increderea in sine se intareste. Iar asta e foarte multumitor pentru mine. Sunt sigura ca si pentru tine si pentru altele ca noi, care au o afacere mica, acolo, dar care le aduce bucurie, satisfactie sufleteasca.
  •  
    • 94 mesaje
    26 Ian 2006, 14:08
    0 0
    discutzia se lungeste, parerea mea, fara vreun scop precis... Nu vad care e point-ul... Si ce daca o ataca "desteptele"? n-au decat! fata a vrut sa faca un bine, sa-si exprime recunostintza pt colegele de "suferinta" si nu numai. eu cred ca asta e de apreciat. cine nu vrea sa se duca la solon n-are decat, cine vrea, sa sune sau sa se intereseze... Mie sincer mi se pare ca unele pers de pe aici sunt invidioase???? si nu inteleg de ce.. eun om ca toti ceilalti, si ar trebui apreciat faptul ca incearca sa faca ceva cu viatza si viitorul ei. Bravo Mona, bafta cu salonul!
  •  
    • 627 mesaje
    26 Ian 2006, 14:13
    0 0
    amaria, cred ca ai inteles gresit .nu este vb de invidie din partea mea cel putin (in cazul in care te-ai referit la mine,eu fiind cea care am tot scris pana acum!!!!) ,nu am de ce ...
    salonul meu nu este in Bucuresti ...deci ...nu se pune problema de invidie ,sau teama de pierdere clienti!
    am vrut doar sa o pun in tema cu ceea ce s-ar putea intampla pe forum.
    Bravo ei ,si succes in afaceri !
  •  
    • 442 mesaje
    26 Ian 2006, 14:42
    0 0
    Bravo Mona,iti doresc sincer bafta cu salonul...in ciuda celorlalte care au inteles gresit ce am vrut sa spun.Incredibil ,chiar trist..Mie imi place sa am grija de mine si nu-mi doresc altceva decat un loc unde serviciile sa fie de calitate.Atat..
    Nu sunt invidioasa,dimpotriva..Ma bucur sa aud ca femeile din Romania incep sa aiba mai mult grija de ele la fel ca afara.
    Nu sunt impotriva reclamei cinstite...cum a facut Mona..a dat si numarul de telefon etc..Si cum a vorbit despre noul ei salon mi se pare f pertinent.Puteti sa-mi puneti nikul intre ghilimele cum vad ca o faceti spre amuzamentul meu,pe forum...dar tot ce ma intereseaza pe mine e sa schimbam ceva in tara asta!!!!!!!!!!!
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 14:56
    0 0
    Va multumesc mult fetelor, pentru urari si nu numai. Alys, am inteles ce ai vrut sa spui: e posibil sa existe voci care, nu stiu din ce motive, sa imi sara in cap. Sa nu iti faci griji ca as putea sa interpretez gresit. Din contra, iti multumesc. Un atac din partea cuiva nu ma va lua prin surprindere. E posibil sa ma intristez ca am fost inteleasa gresit, dar nu-i nimic. Sunteti atatea care au inteles perfect si va multumesc. Amaria si Desteapta , sunt de acord cu voi ca femeile trebuie sa inceapa sa aiba mai multa grija de ele. Si nu pentru barbati sau pentru alte femei, ci pentru ele insele. Ai multa putere cand te simti bine in pielea ta! Cand nu, parca te inchizi in tine, ascunzi tot ce e frumos si te irosesti: n ute mai poti distra, nu mai poti munic la fel, nu mai ai incredere in tine si in oameni. Nu vanitatea este motivul pentru care femeia trebuie sa aiba grija de ea, ci alte motive, mult mai profunde. Eu stiu, aveam 74 de kg la 1,65. Am slabit 16 kg cu Montignac si mi-am ingrijit pielea si modelat muschii prin tratamente corporale. De aici si puterea pe acre am regasit-o de a face ceva: m-am simti din nou frumoasa si puternica si am luat avant. Trecand prin starea asta - complexata, timdia, pudica - inteleg foarte bine toate fetele care vin la salon si vreau sa le ajut.
    Va multumesc din nou,
    Mona
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 15:42
    0 0
    Mona, trimite-mi si mie detalii, please pe:
    virginia.virgil@gmail.com

merci mult
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 16:07
    0 0
    Am primit, multumesc, dar de ce zici ca e nou salonul, imi aduc aminte ca si prin vara-toamna cind m-am interesat eu prima oara exista deja. Sint sigura, nu cred ca fac confuzie.
    I-ati schimbat locatia sau ii creeati o noua imagine?
  •  
    • 69 mesaje
    26 Ian 2006, 17:20
    0 0
    E nou al meu. Salonul existent, de care stii tu, se extinde, in sistem franciza (se respecta absolut tot: imagine, servicii, produse, preturi, atmosfera etc). Iar pentru mine e perfect pentru ca nu incep de la zero, ci pe o reputatie si un nume deja cladite. Eu sunt director de creatie, de formatie copywriter, si inca de la inceputurile salonului am fost alaturi de el. Eu i-am creat identitatea (numele exista, dar atat: eu am facut logo, slogan, toate materialele publicitare, site, absolut tot) si ma simt extrem de apropiata de ceea ce inseamna acest brand.
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Ian 2006, 18:38
    0 0
    mona trimite-mi si mie detalii pe crys_tanase@yahoo.com iti multumesc
  •  
    • 33 mesaje
    26 Feb 2006, 08:38
    0 0
    buna, fetelor interesanta discutia, mona te rog vreau si eu mai multe detalii despre salon, servicii, etc. ma intereseaza foarte tare.Adresa mea de mail este mgheorghies@eva.ro
  •  
    • 2081 mesaje
    26 Feb 2006, 15:31
    0 0
    De multa vreme caut un salon care sa imi ofere serviciile pe care eu le doresc. Poate ca este al tau, mona. Poti sa imi trimiti cateva detalii, te rog? danielamiha@gmail.com.