aparat masaj tv

•  
    • 16 mesaje
    25 Ian 2006, 18:45
    0 0
    Ce parere aveti despre aparatul ala de masaj Beauty star care ii face reclama la tv?
    Are cineva? Rezultate?
  •  
    • 562 mesaje
    25 Ian 2006, 22:12
    0 0
    EU SUNT SCEPTICA IN CE PRIVESTE APARATELE PREZENTAE LA TV. EU AM CUMPARAT ACUM UN AN UN APARAT CU CARE ZICEAU CA DACA PENSEZI PARUL DE PE FATA ACESTA CU TIMPUL VA DISPARE. ATAT DE CONVINGATORI AU FOST CA AM DAT BANU SI L-AM LUAT ATUNCI AVEAM 3 FIRE PE BARBA ACUM AM 30 SI MA CHINUI SA SCAP DE ELE.
  •  
    • 345 mesaje
    25 Ian 2006, 23:23
    0 0
    nici eu nu cred in aparatele minune de la TV...insa pentru parul de pe barba, ma gandeam ca cea mai buna ar fi o epilare definitiva...
  •  
    • 16 mesaje
    26 Ian 2006, 16:00
    0 0
    Ok am inteles ca sunteti sceptice, dar totusi nu are nimeni asa ceva?
    Ma gandesc ca asa cum masajul anticelulitic e destul de eficient si aparatul asta face un masaj destul de puternic...eu l-am incercat la sala de cateva ori dar dupa aia l-au scos....
    Spunea cineva ca daca e folosit in mod constant ar trebui sa se vada ceva rezutate...
  •  
    • 135 mesaje
    31 Ian 2006, 13:43
    0 0
    Eu am un aparat din acesta,cred ca chiar beauty star se numeste.Sunt foarte multumita de el,se vad efecte mai ales dupa ce te masezi,e pielea mai neteda,mai fina,dar ca sa se vada efecte trebuie sa faci masaj zilnic(ceea ce eu nu am prea facut)Eu cred ca merita...
  •  
    • 61 mesaje
    31 Ian 2006, 16:51
    0 0
    de care beauty star?am vazut mai multe modele.al tau are mai multe viteze?
  •  
    • 1552 mesaje
    3 Feb 2006, 12:25
    0 0
    buna,ati incercat centura de sauna?as dori sa imi iau dar nu cred ca are efect.eu am avut si butter fly(fluturasi si ma electrocutam)