impachetari cu folie
-
0 0buna evelor, as vrea sa stiu daca a incercat cineva impachetarile cu folie in cazul celulitei si daca a dat rezultate?
-
eu am incercat cu supliform si am impachetat cu folie aripioarele, insa efectul mi s-a parut mai slabutz daca nu inexistent decat atunci cand nu foloseam...am citit pe un forum sau chiar aici, ca nu este recomandata folosirea foliei, pentru ca transpiri, elimini apa care neavand unde sa se evapore intra la loc in piele...poate de aceea ce recomanda sa imbraci dupa ce foloseshti creme de corp sau practici sport imbracaminte din bumbac...
-
Ba e f eficienta impachetarea cu folie, dar pt un timp limitat (sa zicem 15-20 min)
Ideea e sa faci miscare in timpul asta, sa transpiri, si apoi direct la dush.
Eu am folosit metoda. Da rezultate mult mai bune decat sportul simplu, sau doar crema.
Reteta mea: ma dau cu crema anticelulitica (am cosmetic plant - cutia aceea mare) din belsug, acopar cu folie, ma zbantui 1 sfert de ora si apoi la dush folosesc un exfoliant...In 10 zile ai sanse ca funduletzul sa iti arate muuuuult mai apetisant
Pielea devine mai ferma etc etc.
Si dupa dush bag un gel anticelulitic, ca astea se absorb imediat in piele. -
simosymo, imi poti spune te rog cum ai procedat? La mine marea problema e trezitul dimineata...sa mai fac si miscare e prea mult...
In ce interval orar faceai gimnasitca? Si cate kg aveai (poate e si asta bine de stiut). Eu nu mai reusesc sa dau jos nici un gram (sunt slaba, dar vreau sa scap de aripioare
)