ce fel de iaurt ?

•  
    • 24 mesaje
    20 Ian 2006, 11:15
    0 0
    m`am gandit sa tzin si eu cura aceea de 14 zile cu iaurt actvia..dar nu stiu care este mai bun ..cel simplu ,cel cu cereale ,cu musli .sau musli si fructe ...poate imi datzi voi un sfat ..vreau sa dau si ceva kg jos nu doar sa`mi reglez tranzitul intestinal ...
  •  
    • 1 mesaje
    25 Ian 2006, 12:28
    0 0
    DACA VREI SA IL FOLOSESTI GANDESTE-TE LA IAURT CA MEDICAMENT,ASA CA IL INDIC PE CEL NATURAL,NE INDULCIT,E MULT MAISANATOS.EVENTUAL DACA AI NEVOIE DE DULCE,ADAUGA IN IAURT BUCATI DE FRUCTE.EU ASA IL CONSUM.
  •  
    • 767 mesaje
    25 Ian 2006, 12:56
    0 0
    Corect! Mare atentie cu iaurturile cu adaosuri. Au chimicale, E-uri, zahar...nu numai ca nu sunt sanatoase, dar si ingrasa. Cea mai buna solutie e iaurtul simplu in care poti sa pui cateva nuci, o lingurita mica (rasa) de Nesquick sau dulceata. Si poti incerca si altceva decat Activia, foarte bune sunt Milli de exemplu. Sau Napolact.
  •  
    • 61 mesaje
    26 Ian 2006, 10:16
    0 0
    in cura asta de 14 zile cu iaurt...nu mai manaci nimic, decat iaurt,nu?
    da cafea ai voie sa bei?
  •  
    • 3526 mesaje
    28 Ian 2006, 10:23
    0 0
    Hai sa va zic de iaurt. Am inceput regimul pe 14 decembrie band iaurt la greu, cel la 1 litru, nu stiu de cine produs, si pe 6 ianuarie aveam minus 5 kile. dupa, il consumam cu fulgi simpli, o bunatate. intre timp, am mai mancat si cate un snitel, o friptura, o salata si chiar ciorba, dar pana in 18 seara si cu putina paine graham. acum, pot zice ca mi s-a obisnuit organismul si deja nu mai simt ca tin regim, dar iaurtul nu l-am scos din alimentatie.
    si da , cafea beau la greu.