Ce cantar sa cumpar???
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
17 Ian 2006, 12:270 0Fetele, dupa indelungi argumente pro si contra m-am hotarat: imi cumpar cantar! Si acum apare problema: m-am cantarit de-a lungul vremii pe multe soiuri, de la cele banale, gradate, la cele electronice (Tefal). La cele electronice, inclusiv la ultimul Tefal, care masoara si masa grasa, rezultatele sunt variabile, in sensul ca ma suiam pe cantar si aveam 75, dat jos, suit iar, aveam 74.5 etc. Asa ca as lua un cantar clasic, dar nu stiu ce marca sa iau. Voi stiti mai multe? Multumesc!!!
-
17 Ian 2006, 15:39Draga mea, si eu am fost tentata sa investesc intr-un cantar electronic insa mi s-a parut cam scump. Plus ca de cate ori aveam nevoie mergeam si ma cantaream la un astfel de cantar electronic la salonul meu de cosmetica (adica de 2-3 ori pe luna). Asa ca mi-am luat de cativa ani unul mecanic (marca Momert, din Gima ~ 200.000 lei) si vreau sa spun ca merge ceas. Il verific cu cel electronic si arata intotdeauna la fel.
-
18 Ian 2006, 09:32Le-am vazut pe cele Momert, dar na, ca snoaba, am zis ca e prea ieftin... apoi am mai vazut ca Ufesa are vreo 3 soiuri de cantare mecanice, numai ca nu gasesc pe la nici un magazin in Bucuresti, doar comanda la Sibiu. Plus ca-s si mai scumpe. Asa ca multumesc mult, Debbie, ma duc sa vad pe viu Momert-ul si probabil o sa-l si cumpar! Pupici.
-
18 Ian 2006, 19:39Cu placere. Si stii cum e, daca nu e grozav, nu o sa-ti para rau de bani.
Paranteza: chiar de dimineata m-am cantarit si al meu, Momertu' arata intre 58 si 59. La pranz, la cosmetica, pe unul smecher electronic arata 58.7, so....
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness