Am inceput dieta South Beach-
-
0 0Salutare fetelor!
De astazi m-am alaturat si eu voua in lupta impotriva kilogramelor in plus. Am ales dieta South Beach pentru ca nu trebuie sa ma infometez, am un meniu variat si pe deasupra par a fi si gustoase retetele pe care le-am gasit.
Daca vreuna din voi a mai tinut aceasta dieta v-as fi recunoascatoare daca ati impartasi si cu noi rezultatele pe care le-ati avut.
In general eu ma plictisesc f repede asa ca as avea nevoie de cat mai mult sprijin din partea voastra ca sa duc pana la capat aceasta cura. Se spune ca slabesti intre 4 si 7 kilograme in 2 saptamani ceea ce pentru mine ar fi ideal asa ca sper sa o duc pana la capat.
Va pupicesc pe toate si va astept sa schimbam impresii pe aceasta tema.
Ami -
Buna Andre_1982!Ce mai faci?Am citit topicul tau cu soacra si imi pare foarte rau,si la mine e o situatie asemanatoare,dar invers, mama mea nu il vrea pe prietenul meu,el e mai mic ca mine cu 2 ani si inca e in facultate,eu am terminat anul trecut facultatea,asa ca ei nu prea ii convine. Referitor la solutia de curatare de la Avene,sunt relativ multumita,mi-a curatat putin fata,dar a trecut o saptamana d ecand o folosesc asa ca mai astept!
Acum sa fac referire la acest topic, ma intereseaza si pe mine in ce consta aceasta cura!
Pupici -
buna Andre_1982! din pacate nu putem vorbi pe messenger caci eu am net numai la servici si nu ne da voie sa vorbim pe messenger, insa daca vrei sa-mi trimiti mail o poti face pe lorisor26@yahoo.com. am vazut ca tii dieta cu iaurt,ai slabit vreun pic?nu mi-ai spus daca esti zodia gemeni!
te pup si ai grija de tine! -
Buna fetelor!
La mine azi este a 4-a zi de South Beach si pot sa zic ca ma simt foarte bine. E drept ca mor de pofta sa pap ceva dulce, dar nu mi-e foame, adica desi nu mananc f mult(fata de cum o faceam pana acum) ma simt satula.
Detalii despre dieta asta puteti gasi la linkurile de mai jos:
http://www.eva.ro/dietafitness/articol235.html
http://www.eva.ro/dietafitness/articol240.html
In primul articol va da cateva info generale despre ce inseamna aceasta dieta, iar in cel de-al doilea e un model de meniu pt primele 2 saptamani, cele mai grele.
Eu una sper sa incep sa vad cat mai repede rezultatele, pentru ca am devenit f nerabdatoare si pe deasubra am mai vazut si cateva poze de la revelion
E jale!!!
Asa ca fetelor, cu spor inainte spre silueta ideala.
Amy
P.S. Pe mine una ma ajuta f mult mesajele de pe forum sa nu calc strmb si sa ma tin cum trebuie de regim