nu mai fumez!ma voi ingrasa?

•  
    • 8901 mesaje
    4 Ian 2006, 10:16
    0 0
    am renuntat la fumat dar mi-e frica sa nu ma ingras.ce sa fac?corpul meu isi pastreaza proportiile de obicei dar...
  •  
    • 725 mesaje
    4 Ian 2006, 11:43
    0 0
    Eu m-am ingrasat 3kg si le-am dat jos foarte greu, dar asta pt. ca rontaiam la TV seara. Si mai este un aspect pe care il vei observa: se schimba gustul mancarurilor, devin muuult mai bune si atunci exista riscul sa mananci mai mult. Dar cateva kg in plus "scuza" realizarea pe care o faci.
  •  
    • 9 mesaje
    5 Ian 2006, 00:02
    0 0
    Nu este obligatoriu sa te ingrasi...eu cind ma las de fumat (este cazul si acum), mie imi dispare pofta de mincare. Fumatul imi creaza aciditate la stomac ceea ce ma face sa rontai cite ceva tot timpul. De asemenea cind fumez, beau ceva dulce...foarte dulce. Daca simti totusi ca maninci mai mult ca de obicei, inarmeaza-te cu fructe( la indemina), pe birou, pe noptiera, in living room. De asemenea ceaiul verde(green tea)ca atare sau pastile este excelent. Ajuta la imbunatatirea tenului si iti da energie, dar intr-un mod placut...nu te apuca tremuricii, iti suprima apetitul.Daca mai vrei sa "vorbim" despre subiectul in cauza...cu cea mai mare placere/Lumi
  •  
    • 31 mesaje
    5 Ian 2006, 00:23
    0 0
    si eu incerc sa ma las de fumat, azi e prima zi, si am aceeasi frica: sa nu ma ingras si mai tare decat sunt. de maine incep si o cura de slabire... sa vad cum merge
    hai sa vedem impreuna cum e fara tigara si sa ne impartasim experienta.tu cat ai de cand te-ai lasat?
  •  
    • 1166 mesaje
    5 Ian 2006, 13:11
    0 0
    eu zic ca depinde de fiecare organism in parte...eu cand m-am lasat de fumat anul trecut pe vremea asta, m-am lasat exact dupa sarbatori... m-am inarmat cu tot ce se putea: regim alimentar, in loc de tigara -un pahar cu apa (si credeti-ma ca fumam mult asa ca beam aproape 4 l apa, cafea cu zaharina, ceaiuri ), abonament la sala si toate cele... rezultatul? 10 kg in plus intr-un timp record... dupa aproximativ 2 luni cand am vazut ca ma ingras pe zi ce trece m-am reapucat de fumat... am reusit sa slabesc vreo 4 kg din cele 10 acumulate dar de 10 luni MA CHINUI efectiv sa ajung cum am fost... nu spun ca solutia este sa fumam, cateodata imi pare rau ca m-am reapucat. insa acum nu ma mai las, cand voi avea un copil ma las sigur , ma gandesc la sanatatea amadurora...oricum ma voi ingrasa atunci asa ca...

mult succes!
  •  
    • 223 mesaje
    10 Ian 2006, 09:39
    0 0
    Si eu m-am lasat de fumat, asta se intampla exact acum un an, si m-am ingrasat ......mult, mai precis de la 49 kg (atat am avut cel mai mult) pana la ....(cat am acum) 60 kg, si asta in cateva luni, am facut cura de slabire, am alergat, am mancat fructe, am baut sucurii naturale, si ......si acum ma chinui sa slabesc si am reusit dabea 1 kg, este adevarat ca si eu m-am gandit la varianta sa ma reapuc de fumat, dar .....totusi nu cred ca mai merita sa fumez. Stiti ce am facut?, am facut asa zisa "cutia nefumatorului" si in fiecare zii am pus banii care-i dadeam pe tigari, ca si cum fumam in continuare, iar pe 3 ianuarie anul acesta am deschis cutia si am realizat ca sunt 13 milioane, bani care-i dadeam pe tigari. Eu zic totusi ca, daca iti doresti cu adevarat sa te lasi de fumat este un lucru bun, si sanatos pentru tine. Iti doresc mult succes.
  •  
    • 1 mesaje
    28 Oct 2011, 16:13
    0 0
    Eu ce sa mai spun, am 7 luni de cand nu mai fumez m-am ingrasat 8 kg, iar pofta de tigari nu mi-a pierit, duc o lupta continua cu fiecare zi ce trece, ce oare trebuie sa fac ?
  •  
    • 20 mesaje
    5 Nov 2011, 11:17
    0 0

deja m-am speriat....,  am fumat ultimele doua tigari azi dimineatza la cafea si nu mai am si nici nu vreau...., problema este cu ingrasatul, mai ales dupa o anumita varsta....oricum nu vreau sa mai fumez si sincer este cam greu, dar stiu k trebuie sa le las..., sper sa reusesc...

•  
    • 590 mesaje
    5 Nov 2011, 13:06
    0 0
    nu mai fumez de un an nu stiu cum am reusit,dar cateva kilograme in plus tot s-au depus.
  •  
    • 590 mesaje
    5 Nov 2011, 13:07
    0 0
    wow e subiect din 2006 acum vazui
  •  
    • 151 mesaje
    18 Sep 2013, 12:56
    0 0

Deseori cam..DA. acuma daca ai norocul sa fi o fire care nu pune kg pe ea ( dintotdeauna) ai noroc. Este de preferat sa ai mese cat mai sanatoase , si sa lasi junk-food-urile in trecut. Eventual un ceai negru/ verde in loc de cafea