Cartea "Noua dieta revolutionara Atkins"

•  
    • 36 mesaje
    29 Dec 2005, 15:44
    0 0
    Hello!

Dragi Eve am descoperit de curand o carte ce tinde sa devina stapana absoluta a ceea ce mananc. Este vorba despre "Noua dieta revolutionara Atkins". de dr. Robert Atkins.
    Stiu ca subiectul pe care il propun iterfereaza cu un altul cu acelasi nume si as dori sa imi cer scuze pentru aceasta veteranelor. Consider insa ca am putea incerca sa aducem informatii folositoare celor care doresc sa afle mai multe despre regimul ATKINS.
    Am constatat dupa multe zile de regim ca nu procedam corect si as dori ca greselile mele sa nu fie repetate de nimeni.
    Roxana
  •  
    • 1 mesaje
    29 Dec 2005, 19:45
    0 0
    Draga Roxana, ma bucur ca ai deschis acest subiect. De 2 saptamani am descoperit pe forum subiectul legat de dieta Atkins , insa sincera sa fiu, cu toate ca sunt foarte hotarata sa o incep si eu,nu imi este prea clar ce trebuie si ce nu trebuie sa mananc. Ti-as fi foarte recunoascatoare daca mi-ai spune si mie cate ceva, mai ales ca din cate am inteles, esti posesoarea unui exemplar din "Noua dieta revolutionara Atkins". de dr. Robert Atkins.
  •  
    • 163 mesaje
    29 Dec 2005, 20:48
    0 0
    Ciao fetelor!Am intrat recent pe acest forum in speranta ca voi gasi o dieta care sa mi se potriveasca.Am incercat o multime de diete dar nu am putut sa le duc pina la capat aproape pe nici una. Singura care a mers afost ciorba de varza.Prima data a functionat, am slabit 5kg in 10 zile.Si dupa o perioada de pauza in aceleasi conditii nu a mai functionat , nu am mai slabit nici un gram in 10 zile.Si m-am chinuit degeaba.De fapt eu vroiam sa va intrb pe voi fetele de pe acest forum daca stiti o dieta mai echilibrata decit Atkins si care a si functionat la cineva.