Vreau sa slabesc!
-
0 0Evelor am nevoie de ajutorul vostru. Pana acum recent nu am avut probleme cu greutatea, dar m+am ingrasat ca si fulga din reclama si am cu 10 kg peste greutatea normala...si as vrea sa le dau jos...ca nu ma mai incape nimik si nici nu ma mai simt eu bine cu mine insami...pana acum neavand probleme de genu, pot sazic ca sunt habarnista in ceea ce priveste o cura de slabire...asa ca va rog...heeeeeelllllp!va multumesc anticipat si va trimit pupici...ca am vazut ca sunteti faine...am cititi cateva mesaje pe forum...eu abia azi m-am inscris aici...sper sa fi nimerit unde trebuie...va las si o adresa de mail dc vrei sa imi trimiteti idei care sa ma ajute: deihdree@yahoo.com!pupici!
-
Vreau sa-ti spun ca am gasit o linie de produse pentru sanatate si eu am rezultate foarte bune. Sunt produse de control al greutatii, produse impotriva imbatranirii pielii, pentru sanatate, sitemul cardiovascular si digestie.
Nu sunt atat de scumpe, chiar sunt ieftine pentru ca faci economie la mancare si nici nu iti este foame.
Eu le folosesc impeuna cu toata familia, bineanteles ca fiecare are un program peronalizat.
Ai si o consultatie gratuita inainte de folosirea produselor si monitorizare pe intreaga perioada de slabire.
Daca vrei sa vorbim mai multe sau acest program poti sa ma suni oricand Mariana Chirita 0722580131 sau mchirita@yahoo.com.