diete

•  
    • 6 mesaje
    14 Dec 2005, 09:10
    0 0
    Ceau, fetelor!
    Imi poate spune cineva dieta cu grefruit,sunt interesata si am de dat jos cateva kg bune.Mersi,astept sugestiile voastre.Apropo sunt noua in club.
  •  
    • 1555 mesaje
    14 Dec 2005, 10:55
    0 0
    de ce nu incerci sa alegi alta dieta? e f periculoasa, prietena mea a facut ulcer dupa o saptamana de regim cu grapefruit ... mai bine incearca regimul disociat, e mult mai echilibrat sau mai cauta la "diete" ai de ales! pupici
  •  
    • 6 mesaje
    15 Dec 2005, 11:26
    0 0
    Mersi,esti o draguta.Am citit mii de diete pe unele le-am si incercat,fara prea multe reusite.Problema mea e ca imi plac dulciurile si nu prea am vointa in fata unei ciocolate,si pentru faptul ca in familia mea eu gatesc nu prea reusesc sa tin o dieta pe un termen mai lung de cateva zile.Cred ca am nevoie si de sustinere morala.Mai astept sugestii de la voi evelor care ati trecut prin aceeasi situatie.Mersi,pupici.
  •  
    • 41 mesaje
    16 Dec 2005, 19:38
    0 0
    http://www.idieta.ro/body/dieta/diete_ale_membrilor/
  •  
    • 163 mesaje
    26 Dec 2005, 13:04
    0 0
    Ciao,Evelor! Si eu sunt noua pe aici! Poate cineva sa descrie mai pe larg regimul WW?
  •  
    • 163 mesaje
    26 Dec 2005, 13:09
    0 0
    Si eventual sa posteze un meniu pe durata unei zile.Si ma refer la cineva care aincercat dieta si a reusit pina la capat.Cu rezultate si in cit timp?