bicicleta medicinala
-
0 0Vreau sa-mi cumpar o bicicleta. Dupa remodelari corporale tre sa gasim ceva sa ne intretinem. Mi se pare comod acasa in fata TV-ului, sa faci 15-20 minute pe zi. Eu sunt adepta miscarii in aer liber, dar iarna este mai greu.
Va intreb daca a dat rezultate multumitoare celor care au(ca sunt sigura sunt destule Eve care poseda una). Una peste alta daca se merita achizitia. Stiu ca dupa o perioada ne delasam, dar macar pe perioada cat ati facut miscarea, daca a meritat.
pupici -
Eu am acasa bicicleta medicinala de vreo 5 ani ,sunt perioade cand fac zi de zi cate (cel putin) 20 minute ,sunt perioade cand nu ma ating de ea si este "pe post de cuier" ,dar asta in special vara ,cand practic f des inotul.Eu sunt f multumita de ea si consider ca merita investitia.Este f comod.
-
Si eu am o bicicleta insa este una eliptica. Motivul pentru care am ales un astfel de model este acela ca am incercat pe o bicicleta medicinala obisnuita si ma durea fundul (pardon, dar cum sa-i zic?).
Cred ca ar trebui sa vezi singura care este diferenta dintre cele 2 modele si sa faci investitia in consecinta. Oricum ar fi, merita. -
Modelul de bicicleta eliptica pe care il am eu nu are scaun. Stai in picioare si faci o miscare foarte ampla din maini si picioare. Se pot bloca betele de la maini si sa dai numai din picioare insa nu te poti aseza in timpul asta ca nu ai sa (sha). E foarte solicitanta si te transpira repede, dupa vreo 10 minute esti gata terminat. Eu nu am putut lucra mai mult de 20 minute si astea cu scurte pauze.
Cred ca depinde si de cat timp intentionezi sa lucrezi. Pe o bicicleta normala poti sa lucrezi si sa urmaresti un program la televizor pe cand la cea eliptica eu nu reusesc. -
Stai linistita. Si al meu in primul an mi-a facut cadou de Mos Nicolae pastile de slabit. Realizezi ce a fost la gura mea, nu chioar in momentul ala, dar i-am explicat mai tarziu ca nu mi-a picat bine. Cum i-ar fi venit lui sa-i fac o programare la marire de...., nu ca ar avea nevoie, dar ca idee? Acum si-a dat seama cu cine are de-a face si a venit cu desuuri.
-
Ce m-ai amuzat!!
Imi aduc aminte fara sa vreau de pulovarul turcoaz cu pete cyclamen si galbene din primul an de casnicie, de cele 2 ceasuri primite de ziua mea (nu imi place sa port ceas la mana) doi ani la rand, ...
Acum Mos Nicolae mi-a adus (adica mi-am cumparat singura) o caseta video cu un program de gimnastica -Cindy Crawford si Radu Teodorescu. A fost mai sarac mosul pentru mine decat in alti ani, dar a fost ceea ce imi doream.
Revenind la subiect,ai incercat sa pedalezi pe bicicleta eliptica? -
V-am urmarit discutiile de pe acest forum, pe care il vizitez destul de des si trebuie sa recunosc ca si pe mine ma cam tenteaza sa-mi cumpar o bicicleta eliptica, nu stationara. Din aceea am avut si intr-adevar te cam doare fundul, pe cand asta iti exerseaza mult mai multi muschi, ca doar stai in picioare, mai adaugi niste abdomene si ceva greutati si ti-ai facut un antrenament pe cinste.