Montignac in timpul sarcinii????

•  
    • 64 mesaje
    5 Dec 2005, 08:58
    0 0
    Buna fetelor! Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Intrebarea mes pentru voi este daca as putea tine regimul Montignac Faza I avand in vedere sarcina. Din tot ceea ce am citit pe acest forum la subiectele dedicate acestui regim rezulta ca e doar un mod sanatos de a ne hrani care nu te priveaza de nimic si de aceea eu as tinde sa cred ca raspunsul la intrebarea mea este DA. Binainteles ca astept parerile voastre si va multumesc pentru ele.
  •  
    • 65 mesaje
    5 Dec 2005, 09:19
    0 0
    Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul care-ti urmareste sarcina si un nutritionist.
    Nu intotdeauna ce e bun pentru tine e bun si pentru bebe, mai ales in primul trimestru de sarcina cind i se formeaza toate organele.
    Cred ca nu e o intrebare de pus pe forum, nu te supara, e un lucru mult prea important ca sa risti sa urmezi un sfat neavizat.
  •  
    • 64 mesaje
    5 Dec 2005, 09:52
    0 0
    Iti multumesc pentru raspuns. E clar ca raspunsul pe care il voi lua in considerare va fi cel dat de un medic. Intrebasem aici pentru ca sunteti multe si ma gandeam ca aveti unele dintre voi acest raspuns primit de la un medic. In sensul ca, daca un medic i-ar fi spus vreuneia dintre voi ca nu e bine ....nici nu m-as fi obostit sa il mai intreb pe medicul meu. Dar pana cand voi ajunge la un medic ..ca stiti si voi cum e cu programarile facute azi pentru peste una-doua sau chiar mai multe saptamani vroiam sa vad si arerile voastre.
  •  
    • 65 mesaje
    5 Dec 2005, 09:59
    0 0
    Chiara,
    Am fost atit de neinspirata incit n-am inceput cu ce trebuia: felicitari pentru sarcina, sa ai un bebe frumos, sanatos si norocos, o sarcina usoara si o nastere la fel!!!!
  •  
    • 64 mesaje
    5 Dec 2005, 10:54
    0 0
    Iti multumesc din suflet!