Am inceput cura...:((

•  
    • 3729 mesaje
    2 Dec 2005, 13:29
    0 0
    Fetelor...marturisesc ca sunt total pe dinafara...nu credeam ca o sa am probleme cu greutatea...dar uite ca tre sa dau jos musai 5 kg.Din cate cunosc eu, am inceput eliminand dulciurile,fainoasele si alcoolul din alimentatie.Deasemenea incerc sa mananc cel mai tarziu la ora 7,si sa am 3 mese pe zi...nu una tarzie si inbelsugata(ca si pana acum).Spuneti-mi dak procedez corect.Dimineata un iaurt dietetic.Pranz..mere,sau alte fructe, seara o friptura de vitzel(fara ulei) cu salata (fara ulei) sau o supa acra de varza si legume.
    Beau apa plata(cu lamaie si icerc sa ma mai si misc...
    Spune-ti voi expertelor...cam ce ar mai fi de facut?Sper sa dau jos cat mai repede
    aaa..borsul, pasta de tomate, mazarea verde??indicate sau contra?
    Multumesc!
  •  
    • 627 mesaje
    2 Dec 2005, 13:45
    0 0
    Borsul si pasta de tomate - DA , Mazarea verde - Nu prea!
    Si miscare multa ,multa.....
  •  
    • 3729 mesaje
    2 Dec 2005, 15:29
    0 0
    Miscare se subintelege...deoarece am colacei...problema cea mai mare e pe abdomen...deci CLAR ca miscare
    astept in continuare indicatii...retete...orice!
  •  
    • 1555 mesaje
    2 Dec 2005, 19:34
    0 0
    ia'ti si un ceai antiadipos, e cam 80.000 lei si nu e gretos! si eu vreau sa dau jos cateva kg, ca deh, vin sarbatorile Saptamana asta am mancat zilnic dimineata : apa plata cu lamaie, pranz 2 sandvisuri cu gratar de pui si seara, pana'n 6 gratar de pui gol si am baut 2l de apa plata cu lamaie+ ceaiul de care iti vb! succes, pup
  •  
    • 2 mesaje
    3 Dec 2005, 10:51
    0 0
    e super dieta ta!ideea e ca dupa ce o sa dai kg in plus jos, sa nu fii tentata sa revii la fostul regim..acum nu zic ca de sarbatori sa nu mananci de pe masa dar cate putin..
  •  
    • 3729 mesaje
    3 Dec 2005, 13:44
    0 0
    Deci dupa 3 zile de cura am dat primul kg jos!!!VICTORIE!!!